Duuyguum Kizkalesi 33 küsürüm bende şeker çıkmadan önce eşim diyodu Nutella alayım yersin arada Yok kilo yapar diye aldırmadım hiç şuan o kadar pişmanım ki 😅senin Şafak kaç
Kizkalesi Duuyguum benim eşimde bana yeme derdi. Bugün canım tatlı istiyor dedim ddepolarındaki sana yeter dio 😂😂 27+1 canım senin az kalmış sezeryan düşünüyorsan 38 de kilosu yerinde olrrsa alırlar zaten 😊
Duuyguum eliff33 nar beni çok yükseltiyor ya ama akşam iyi çıktı sonuçlarım Mısır patlattım kocaaa bir leğen yükseltmez de mi bu ben de şimdi nar yicem canm Çekti 😂
Duuyguum Kizkalesi doktorum normal Doğumu beklicem dedi bu hafta kontrolde ama 9 aralığa kadar beklerim dedi 9 Aralık’ta dA kırk haftalık olmuş oluyorum ozamana kadar gelir inşallah canm Kız 20 li haftalarda hiç geçmiyor bekle bekle 😅
Duuyguum Kizkalesi evet nar da da şeker oranı çok yüksekmiş canm bende şaşkınım ne yicez sütü bile yoğurt yersen bir bardak iç yemezsen iki bardaktan fazla içme dedi 😒
Kizkalesi Duuyguum valla ya 30 a adım atsak da doğum heyecanı sarsa 😅benimki sezeryan olcak muhtemel 37-38 arası alır 😅
Kizkalesi Duuyguum ben yoğurt çok tüketiyorum gün içinde her yediğim şeyin yanında illa yoğurt olur 😖
Duuyguum Kizkalesi bende öyle yoğurt olmaZsa iki bardak ayran muhakkak içiyorum ayranı da max dört bardak demişti 😂
Kizkalesi Duuyguum ilkin isteğe bağlıydı da şimdi pıhtılaşma iğnesi kullanıom sezeryan olcak riske atamam
Olimbera Kizkalesi bende anlamadığım için sürekli şekerimi ölçüyorum neye göre çıkıyor diye ama kişiden kişiye göre bile değişiyor canım ya