Duuyguum canım benim diyet listem yok yani doktorlar veriyor da ben uygulamıyorum çünkü ona uyduğum zaman şekerim yükseliyor kendim dengeliyorum...
Genelde kahvaltı da bir yumurta(haşlanmış yağda kırılmış farketmez canım ne isterse) 5-6 zeytin iki kibrit kutusu kadar peynir yiyorum domates salatalık bir dilim tambuğday ekmeği
Öğlen ve akşamda evde ne yaptıysam sebze kurubaklagil tambuğday makarna yemekten ziyade ne kadar yediğin önemli mesela sayarak yemeye çalışıyorum çok aç değilsem sebze olaun kurubaklagil olsun 10 kaşık onlardan bulgurdan 3 bilemedin 5 kaşık en fazla tavuk balık et köfte kadar diyor diyetisyenler ama ben göz kararı yiyorum ara öğünlerde genelde yoğurt tüketiyorum çünkü süt pek sevmiyorum genelde yeşil elma ile ayran yada yoğurt yiyorum bazende ceviz baden fındık ama çiğ olacak birde hepsini birden yemiyorum ilk başta öyle yediğimde şekerim çıktı bir avuç içinin ortasında daire oluşturacak şekilde kuruyemiş tüketebilirsin yani ben bütün bunları yapıyorum diye şekerim iyi gidiyor diyemem malesef insülin bile kullandığım halde arada kaçıyor benim sorunumda tokluklar açlıklar fena değil ama yemek yedikten sonra tokluk sınırını geçiyorum bazen 150-175leri görüyorum insülin yetersiz geliyor diye düşünüyorum ama endokrin doktorum üniteyi de artırmadı yeni gittim kontrole de şimdilik bir ay sonra gel dedi bende bekliyorum... 🤷🏼♀️