Osgem2019 Zehra3 bende sıktım 2 li 4 lü testimde temiz çıktı inşallah bir şey olmaz bence 1 kereden bende 1 kere sıktım çocuğu koruyan bir plesantası var sürekli ilaç kullanımı yapsak o ayrıda
Zehra3 ipekveannesi ekran görüntüsü aldım yarın alıcam inşallah at kestanesi jeli iyi geliyor yazmışlar farmasinin onu da merak ettim alırım onu da
ipekveannesi Zehra3 annemde vardı o içinde bilmem ne var zararlı diye annem elime sürmeme izin vermemişti doğru mu yanlış mı bilmiyorum bilgin olsun
Kizkalesi Zehra3 kortizonsuz sa problem yok. Kortizonluysa da bikereden bişey olmaz sürekli kullanımda problem yaratır. Ben yıllardır bu problemden muzdaribim
Zehra3 iremss evet benim de kontrolüm vardı bugün ama doktora soramadım doğuma koştu hemen asistanı okyanus suyu al dedi sabah çok tıkanık değildi ama akşama doğru çok kötü oldum
ipekveannesi Zehra3 farmasinin at kestanesi kreminde içinde başka şeylerde varmış annem hamileler için kötü sakin sürme bir yerine dedi yani doğru mu emin değilim uyarmak istedim
rbiadmrr Zehra3 hamileyken çok sık grip oldum prospektüsünde kullanılması sakıncalıdır yazıyodu ama az az sıktım çok şükür bi zararını görmedim 🙄🙄
Zehra3 rbiadmrr anne olmak çok zor şimdiden anladım Allah yardımcımız olsun ama siz de kötü bişey olmasın diye içiniz içinizi yemiştir
baharinannesi Bizim evdekinin prospektüsünde gebelikte kullanması uygun değildir diyor,, ben ilk haftalarda ona dikkat etmeden kullandım, maalesef sonradan aklıma geldi okumak🤦🏻♀️ okuyunca da baya üzüldüm ama bu sefer yabancı kaynaklardan baktığımda gebelikte burun tıkanıklığına önerildiğini de gördüm. İçim kısmen rahatladı,, zaten onların etkileri genelde lokal. Sonuç olarak bence kullanmışsanız üzülüp dert etmeye gerek yok. Ama serum fizyolojik varken de en uygunu onu kullanmak sanki🤗
Zehra3 baharinannesi peki burun tıkanıklığı için serum alsam iyi gelir mi acaba gribe hamileyken serum alınıyor diye biliyorum ama iyi gelir mi acaba gerçekten çok kötüyüm sabah ola hayır ola inşallah
Mebos Zehra3 ben çok kötü olmuştum sizin gibi gittim hemen serum taktılar hamile olduğunu belirttim tabi
baharinannesi Zehra3 tabii serum almak derken, kola takılması değil de, serum suyunu burnunuza sıkmanız gerekir,, yoksa damardan verilen serumun burun tıkanıklığını açmaması lazım🤔🤗
Mebos Zehra3 bende ilk zamanlar oldu kaç kere sıktım doktoruma sordum bişi olmaz dedi merak etme doktoruna danış yinede ama bişi olmaz
Dilaemrh Ezgievrenn Genelde bütün kbb ve kadın doğum doktorları önermiyor, ben dikkat etmeniz için yazdım gerisi tabiki size kalmış😉 ben de spreysiz yapamayan bi insandım bi hafta tıkandım mecburen sürekli okyanus suyu kullandım.
CerenAkbulut duyguyilmaz yani??? Sizce ben bunu bilmiyor muyum? Bir kere burnunuza ilaç sıkmışsınız çocuğunuz düşcek mi deseydim?
duyguyilmaz CerenAkbulut "Olmaz tabii ki de korkmayin" derseniz bir zararinin olmayacagi ya da doktorunuz boyle soyledi diye dusunulur. Ve soran ya da merak eden arkadaslar kullanmaya devam edebilir. Tam olarak bu sebepten dipnot dustum:)