Zehra3 18 haftalık hamileyim bi kere sıktım sonra hemen korktum bişey olacak diye ama bişey olmuş mudur ?
Dilaemrh Zehra3 Benim de bi ara nerdeyse bir hafta nefes alamadım. Doktorum sprey önermedi, okyanus suyu al kullan😉 Burun spreyi bir daha kullanma.
ipekveannesi Zehra3 benimde burun tıkanıklığıyla başım dertte doktor sprey kullanma dedi onun yerine himalaya tuzuyla doğal burun açıcı ilaç demeyimde onun gibi birşey verdi eczaneden reçetesiz alabilirsin istersen adını verebilirim benim baya işime yaradı
Zehra3 Elfida10 çok kötü üşütmüşüm ve burnumda et var iki kere ameliyat oldum burnumdan ama yine aynı sadece ağzımdan nefes alıyorum burnum tıkalı tamamen teşekkür ederim inşallah bişey olmaz
Zehra3 CerenAkbulut inşallah yarın ilk işim okyanus suyu almak olucak hiç nefes alamadım bi kere sıktım ama zaten pek bi işe de yaramadı o kadar kötüyüm yani teşekkürler
Ezgievrenn Bende sürekli tıkanıyorum 2-3 günde bir mutlaka sıkıyorum gece yatarken bol bol dua ediyorum bişey olmasın diye. Gerçekten onu sıkmazsam nefes alamadığım için hem uyuyamıyorum hem de boğazım kuruyor. İnşallah bişey olmaz
Dilaemrh Ezgievrenn sprey kullanmamalısınız doktora da mı danışmıyorsunuz? KBB doktoruna gittim o bile sprey yazmadı okyanus suyu kullanmaya devam et dedi.
Zehra3 Dilaemrh ben bi kere sıktım ve korktum zaten bişey olucak diye bi daha asla kullanmam gerçekten zararlı bişey Google yazsam çok kötü şeyler cıkıcak korkumdan yazamıyorum oraya okursam vicdan azabı çekerim ve uyuyamam
Ezgievrenn Dilaemrh danışıyoruz heralde. O kullanmama taraftarı gerisi bna kalmış. İçimi rahat tutuyorum zaten benim kullandığım çok etkili bi ilaç değil alerjik olduğumda vermişti doktorum ara ara onu sıkıyorum yapacak bişeyim yok
Zehra3 Raniniii eşim işten gelince söyledim oda çok zararlı falan dedi Allahım korusun inşallah tüm bebekleri
ipekveannesi Zehra3 bu canım ben çok memnun kaldım. [url=https://hizliresim.com/YdaV32][img]https://i.hizliresim.com/YdaV32.jpg[/img][/url]
Mutlu_anne2 Ay canım sakin bidaha kullanma bi seferden bir şey olmaz bana doktorum asla yazmadı bende de et var üstüne sinuzit ve migren mahvoluyorum okyanus suyu yazdı ama bana nane yağı yada farmasinin at kestaneşi jeli fayda ediyor burun spreyleri kordonu eritiyormus
Zehra3 Mutlu_anne2 evet doğrudur bi sürü asit var içinde okudum zaten içindeki kağıdı ama sıktıktan sonra okudum iş işten geçti dediklerinizi alıcam çünkü ben zaten sık sık grip olan birisiyim ama ilk hamileliğim olduğu için acemi davrandım
Zehra3 Kizkalesi spreyin adı aklımda değil ben evde sıktım bi kaç saat önce kaynanamda kalmaya geldim
Zehra3 ipekveannesi ekran görüntüsü aldım yarın alıcam inşallah at kestanesi jeli iyi geliyor yazmışlar farmasinin onu da merak ettim alırım onu da
iremss Bende burun tıkanıklığı sebebi ile doktora gittiğimde okyanus suyu kullanılabileceğini, çok çok zorda kalınırsa pediatrik burun spreyi kullanabileceğimi söyledi. Eczacınıza da spreyi danışabilirsiniz.
Zehra3 iremss evet benim de kontrolüm vardı bugün ama doktora soramadım doğuma koştu hemen asistanı okyanus suyu al dedi sabah çok tıkanık değildi ama akşama doğru çok kötü oldum
Dilaemrh Ezgievrenn Genelde bütün kbb ve kadın doğum doktorları önermiyor, ben dikkat etmeniz için yazdım gerisi tabiki size kalmış😉 ben de spreysiz yapamayan bi insandım bi hafta tıkandım mecburen sürekli okyanus suyu kullandım.
Mutlu_anne2 Zehra3 bende ilk hamileligim de sürekli kullandım sonra sprey bitince para vereyim doktora yazdirayim dedim öyle söyledi doktor bana çare olan dediğim gibi nane yağı ile at kestaneşi idi. Bende sürekli Grip olmam ama hep burnum tıkalı dir yaz kış
Kizkalesi Zehra3 kortizonsuz sa problem yok. Kortizonluysa da bikereden bişey olmaz sürekli kullanımda problem yaratır. Ben yıllardır bu problemden muzdaribim