Tugbahanci Merhaba hanımlar suanda 5 haftalık gebeyim doktorum cift rahmim var dedi ve bende korkuyorum yaşayanlar oldumu
Minikmelek Tugbahanci bilgi almak için bende durayım bana da dedi doktorum ama korkulacak bişe yok dedi böyle çok var dedi öyle Doğum yapan
Beybitooo Tugbahanci çift rahimli olanlar hamileyken tekrar hamile kalabiliyordu sanki öyle bisey duymuştum yanlış hatırlamıyorsam öyle bisey söyledi mi ?
ipekveannesi Tugbahanci bir yakınım vardı çift rahimli oda doktor ona dikkatli ol hamileyken 2.kez hamile kalma demişti öyle bir risk varmış aman dikkatli ol deyim yanlış hatırlamıyorsam İzmir'de hamileyken hamile kalan vardı 🙄
lilayda Tugbahanci aaa evet haberlere çıkmıştı boyle bişey hatırlıyorum. Iki tane rahmi varmis her rahimde 1 bebek ama aralari 1 aylikmis yani ikiz sayilir ama biri digerinden 1 ay büyük oyle düşün. Bence kondom kullanin
Minikmelek Tugbahanci yok canım ağlanacak deil mi dikkat edilmezse erken Doğum riski varmış o normallerde bile oluyormus o normallerde bile oluyo inşallah bişe olmaz 🤗
Ebruili Tugbahanci 30+1 günlüğüz teyzeleri ve 2 rahimliyim korkulacak bir şey değil bu durum bünyeden bünyeden tabi her şey değişir ama sadece dikkatli olmamız gerekiyor o kadar ve doğum kanalının uzunluğu rahimin kaç girişli olduğu önemli normal doğum için
ant2602 Tugbahanci vallaha bende çift rahim mi yoksa ortada bir kesik mi var üç doktorda anlayamadı hamilelikte rahim insanı yanıltırmış. Bir sıkıntı yok sadece erken doğum riskimiz biraz fazla oluyor. Doktorun kese yapısı tutunma ile ilgili bilgi verdi mi kesenin yeri iyi falan diye. Ben 22 haftalık hamileyim hem çift sıkıntı yaratmasın gemde enfeksiyon kapma durumu doğar diye ilişkide kondom kullandık. Tedbiri elden bırakmamak lazım 😊
Tugbahanci ant2602 doktorum gebelik görümüyo dedi rahimde kalınlasma var dedi ben ilk enfeksiyon kaptım sonra ilaç kullandım sonrada hamile kaldım hayılısı inşAllah 😊
Nnurmehmet Tugbahanci 4 gün önce en yakın arkadaşım doğum yaptı maşallah çok sağlıklı bir oğlu oldu ve çift rahimliydi 🥰 Hiç sıkmayın canınızı arkadaşlar birşey olmaz ALLAHın izniyle 😘
ant2602 Tugbahanci benim ilk hamilelikde yaşadığımı yaşamışsın bende ilkinde enfeksiyon için doktora gittim smear testi için numune aldı ebe hatta kan pıhtısı gördüm dedi meğerse ben hamileymişim hemde ikizlere. ama işte sonuç biraz sıkıntılı bitti. Şimdi ikinci ilkime hamileyim nasip olursa
Tugbahanci ant2602 ben enfeksiyon için gittiğimde kan testi yaptım hamile değildim ilaçlarımı kullandım üroloji enfeksiyon gecti dedi temizlendi sonra adetim gecikince bes gün yine kan testim yaptım deger 1713dü bakalkm bende yarın doktora gidicem kan testi verdim gebelikde ilerleme varmı diye
Tugbahanci ant2602 birde idrar testi verdim idrar testinde idrarım sadece yüksek cıktı okadar enfeksiyon falan seyler temizdi bakalkm nolacak Senin içinde hayırlısı olsun saglıkla kucagınıza alın inşAllah
Elifkbratkn Ben çift rahimliyim ve hamileyim 37. Haftadayım su an. Her gebe gibi hersyeim normal.gidiyor. sadece gebeligimin ilk 15 haftasını yatarak geçirdim. Çok kanamam vardı. Zorlanmistim . Şimdi de zorlaniyorum çünkü bebeğim rahmimim sağ tarafında büyümeye çalışıyor. Normal bir gebe ayda 1 kez kontrole gidiyorsa ben 2 kez gidiyordum daha sık kontrol ediliyor bu durum . Tansiyonuna şekerine beslenmene çok dikkat et. Hareketlerine de. Ama sakın bu durumu benim gibi kafana takma. Ben stres yüzünden uzun süre hastanelerde yattım. Allah yardımcın olur. Sen rahat olmaya bak. Sagsalim kucağına alırsın inşallah 🙏