mrskorkut Merhabalar 4 senedir evliyim normal yolla çocuğumuz olamıyordu 2 tüp bebek denedim maalesef ilkinde oğlum 4 aylıkken karnımda öldü 2.cisi de 8 haftalıkken kanamayla kaybettim. En son 2019 Mart’ta kürtaj oldum 6 ay sonra Eylül aayı itibariyle Normal yolla denemeye başladım ve adet günüme 4 gün kala şimdi test yaptım bir umut çıkar diye sizce birşey var mı gördüğüm şey dogru mu elim ayağım titriyor 🤲🏼😔💕🤲🏼🤲🏼 resimag.com/p1/fa8341ce049.jpeg
Mebos mrskorkut çok silik bir çizgi var canım bir kaç gün sonra tekrar yap yada kan ver canım inşallah hamilesin diri 🤲🤲
Mebos Yesmafms foto simsiyah görünüyor bendede ekrana tıklayın büyüteç çıkıcak küçült ordan gözüküyor
Ezgice mrskorkut silik cizgi görünüyor var gibi ama bence adet gecikmesini birkaç gün bekle tekrarla ve kan testi yaptır hemen. İnşallah vardırda bütün bekleyişlerinize değer sizin için dua edicem 🙏
mrskorkut İnşallah dediğinizi yapıp adet günüm de kan testi yaptıracağım arkadaşlar çok teşekkür ederim 😍🤲🏼💕💕💕💕
Pinkbabe Evet oğlumda benimde böyle çıkmıştı ilk testim canim kan ver hemen inşallah meleğin seninle 🥰🧿
sedasevval mrskorkut bence var ikinci çizgi silik ama daha gecikmemişsin zaten yarın kan ver inş vardır