Zeyzeyn 17 haftalikken cinsiyetimizi ogrendik erkek 💙 umarim degismez adini bile koyduk cunki😇 duan 18 +2 gunluk hamileym
Momdilay Bebekannesimm 16+4 biz de,doğum tarihi 2 nisan görünüyor ana muhtemelen martta olur doğum diye düşünüyorum,cinsiyet erkek💙💙💙
Seyma23 Momdilay bende 16+4 🙃 Cumartesi günü cinsiyetini öğrenicez inş . kemik yapısı erkeğe benziyor dedi ama bakalım hayırlısı heycanla bekliyoruz 👼🏼💕
Recbey Seymk aynen mart bebeklerinde göstermeme durumu var galiba 😊 bende 3 kere gittim öğrenmek için en sonunda gösterdi ama allahtan doktorum hemen baktı cinsiyete yoksa biraz daha geç kalsa gene kapatmıştı😄😄 bu arada bende erkek annesi olucam inşallah
Hulya90 15+5de öğrendim erkek demişti doktor şu an 17ye giricem emin olmak içi. Yarın başka bir doktora gidicem☺️
Teacher42 İki gün önce erkek olduğunu öğrendik biz de. Yarın 17 hafta oluyor kısmetse. Allah aşkına erkeğe ne isim koyuyorsunuz ya o kadar zor ki :)))
Terspektif Medine_1992 ayyy adıyla yaşasın inşallah minik çok güzel 😍 bizde galiba Aras Talha koyacağız 🦋
Hiranurhilal Medine_1992 ayyy saka gibi canim ben muhammed emin koycakdm ama esim rahmetli babasinin ismi mustafa istiyor haftamizda ayni ikimizde mustafa annesi desene
Burcuburcuuu 19+1 tek yumurta ikizlerime hamileyim. Erkeklerim geliyor benim de. 🤗 mart ayi erkek ayi cok fazla erkek var gercekten☺️