Sblebrt Kızlar 39+3 gunluk hamıle yım takvim 4 gun kaldı dyo ama hala Bi belirti yok benım gibi olan varmı
-Ebru- Sblebrt 39+2 olucaz bizde kahverengi nişan geldi arada kasılmalar oluyo o kadar birde keyifsiz hissediyorum
Esra_ss Sblebrt 38+5 kanal da değil hala 41'e kadar bekletcem dedi doktorum 🙄 adaçayı ve karanfil çayı deniyorum
Ezgi0716 Sblebrt bende 39+2 tim karnım aşırı sert Kızım poposunu iyice dayıyor karnımın üst tarafına sizdede öyle oluyor mu 😟
Denizinannesi1 Sblebrt aynı bende 39+3 haftaligiz çatı ağrısı var sık sık idrara çıkma var başka bir belirti yok cuma günü tekrar kontrol var bakalım ne diyecek
PLt Sblebrt benim bebek kanala inmiş aşağıda ama ne sancı var ne birşey. Bu zamana kadar adet sancısı da çekmedim ilk gebeliğim nasıl olacak merak ediyorum
Sblebrt -Ebru- Allah hepimize saglıklı guzel dogumlar nasıp etsin inşallah bide herkes karnın inmemiş dyor kessın sezeryan olursun dyolr sizin indi mi
-Ebru- Sblebrt ilk olduğu için bende tam bilemiyorum ama tam inmese de indiğini hissediyorum yarın kontrole gidicem bakalım belki doğuma da alabilirler
Sulesule Bende 36 haftalıgım doktor 40 haftaya kadar bekletcem diyor devlet hastanesi bende sizin gibi beklycem galiba 😁😊
Openday06 Benim de 39+0 arada kasılma oluyor onun harici başka bişey yok 🥰 bakalım ne zaman gelecekler 😍
Sblakn_92 Openday06 aynı günüz belirti yok perşembe nst var bakalım özele gidiyorum doktorum normal doğum takığı olduğu için kesin bekleticek beni 🙄
Ezgi0716 Sblebrt benim ki kanala da indi iki haftadır öyle bekliyor ama hiç açılmam yok sancım da çıkıyor nst de ben hissetmiyorum