gulanne Askile erkeğe benziyor dedi. Emin olmadan konuşmaları çok saçma. 16-17haftalar daha net oluyor. Rabbim gönlüne göre versin.
Nezosss 13 te erkek Dedi doktorum 17 de pipiyi gördüm gibi oldum 21 de de baya baya oğlum ayaklarını kaldırararak burda anne diye gösterdi 🙂
Svcnn Askile 12 haftalikken erkege benzyr ama daha ck erken dedi doktr snra 16.hafatda kiz oldgu kesnlesti
Iremsu Sonya canım Bana da 12 haftalik kıza benziyor dedi ama kizim gibi hamileliğin olmadı kafam çoook karisikkkk🤔🤔🤔🤔
merwwe Askile 12.haftasa kesin kız dedi 15 te erkek dedi bakalım biz de emin olamadık kız hissediyodum hep 🙂
Iremsu SemraBayraktarAkbas van Ara kiz dedi devlete gittim daha erken dedi kafam karisik yardim içim erkek diyor
Svcnn Askile inann ins dgru cikacak bende dktr erkk dedi hc icime sinmedi esimle iddaya ble grdm bak goreceksn bu bebek kiz dedm erkek hissetmyrm dedm okadrki.emindm allah icmze hissettryr
Ikinciyibekliyorum Askile yanilma olabilir cunku kesinlik hemen hemen 15. Haftada netlesiyor. Ben 12+3gunlugum doktoruma sordum ne zaman bakalim diye. 2 yada 3 hafta daha bekleyelim kesin cevap verelim dedi. Beklemedeyiz 🙂
-silinmis110- Askile bana da 12 haftada erkek dedi ve hic degismedi bir kac doktora gittim hepsi erkek dedi auan 33 haftalik hamileyim erkek yani ama degisenler oluyormuş
-silinmis110- Iremsu cok farkli canim ilki kizdi cok rahat kolay bir hamilelik yasadim ama bunda cok zor ya bel ağrısı sirt ağrıları kasık agrilari 33 haftadan beri çekiyorum erkek olduğu için mi farkli bilmiyorum