matruskaa Askile 12 bile olmadan erkek demişti doktor biz kız istediğimiz için bekledik erken dedik 28. Haftadayım hala erkek canım
Asrinbaby Askile benimde 12 de erkek dedi 20 olduk erkek 😊 kiz çok istedik ama evlat cinsiyet fark etmiyo
Asrinbaby Askile aynen benimde canim yarın randevum var bakalim bakarsın kiz der mi? Gerçi 3 5 bisey aldım maviş maviş neyse kız mavi giyemez diye bişey mi var 🤣
mervebalandi28 Askile 12.haftamda kizima erkek dediler suan 33 haftalogiz 18 haftalikken ozelde orendim kizimi 😊😂
crash Sizi anlıyorum da Yanılmayı soruyor arkadaşlar 🙂 yanılma olmayanlar neden yazıyor ki? Yanlış anlamayın kalbiniz kırılmasın gelecek yorumların akışını engellemek için yazıyorum.
gulanne Askile erkeğe benziyor dedi. Emin olmadan konuşmaları çok saçma. 16-17haftalar daha net oluyor. Rabbim gönlüne göre versin.
crash Askile o da doğru 😄 tüm analar kıymetli sadece orana bakıp değerlendirmek yapmak açısından dedim ben başka yorum olunca karışıyor .
BuFi2012 Ben aynı doktora 2 kere gittim. Bi 12. Haftamda erkek dedi. Birde 15+1 de gittim tekrar erkek dedi 2 sindede pipisini gösterdi... Daha önce kendi akrabalarımda o doktora gitti ve sonuç değişmedi. Değişirmi acaba benimkisi 🤔 ama pipiyi gördük 😄
Asrinbaby BuFi2012 aynen bize de gösterdi ben ısrarla kordon olabilir diyorum 🤣 doktorum hayır yanılmam diyor. Ve cinsiyet konusunda inanılmaz uzman biri o yüzden erkek dedi kiz umudum yok
Sevgiii Bende 12 haftalıkken erkeğe çok benziyo dedi doktorum 16 haftada kız dedi şu an 18 hafta hâlâ kız deniliyo bakalm yine değişmezse 😊😊
Tugceates Askile bizede 12. Haftada erkeğe benziyor demişti ben hep kız hissettim ve kızımızı bekliyoruz 🤗💕
Asksanabenze Banada 14 haftalikken erkek olabilir dediler 17 haftalikken kiza benzetti 20 haftalikken kiz kesin dedi 30 haftalik oldum her gittigimde 2 doktora gittim kiz diyorlar