Mahbeker Ftma_izmr Evet bütün kontrollerimi sadada yaptırdım. Sadece şeker yüklemesi 75 gram istedi doktorum riskli olduğum için onu devlette yaptırıp sonuçları özlem hanıma gösterdim. Siz sadaya mi gidiyorsunuz?
Ftma_izmr Mahbeker anladım evet bende sada ya gidiyorum yeni başladım Nurdan hanıma, detaylı usg den memnun kaldınız mı kaç tl ödediniz anlatırmısınız
Mahbeker Ftma_izmr Ben Sada Hastanesinin sadece kalabalığından hoşlanmıyorum. Ve hastalar gerçekten çok anlayışsız. Hastane konumundan kaynaklanıyor. Onun dışında hemşireleri doktorları güzel insanlar.
Mahbeker Ftma_izmr Günaydın. Evet doğru 135 tl vermiştik şimdi siz yazınca hatırladım. Üzerinden baya zaman geçti hatırlayamadım. Nst ve kan sürekli yapıldığı için ödemelerini hatırlıyorum ama detaylı usg 1 kez oldu o yüzden hatırlayamadım. 65 tl ödeme yaptık 2 hafta önce, geçen hafta gittiğimde ödeme yapmadım kontrol olarak göründü sistemde. Bu hafta cuma tekrar kontrol var ödeme çıkar mi bilmiyorum.
Ftma_izmr Mahbeker çok oldumu siz yaptıralı, bende gideceğim de telefonda fiyat vermiyorlar çok saçma, memnun kaldınızmı usg den, evet kan testi vs çok istiyor orası ya, canım çıksa ozaman çıkardı sanmam
Mahbeker Ftma_izmr 3 buçuk 4 ay oldu ben usg gireli. Yani şöyle söyleyeyim İzmirde gidilebilecek en uygun özel hastane sada hastanesi. Hastane kalabalık devlet hastanesi gibi. Gelen hastalar aşırı yobaz ve anlayışsız. Sıra numaraları olmasına rağmen kapının önünde birikim yapıyorlar. Senle beraber içeri girmeye çalışıyorlar, kayittaki kızlarla bozuk para kavgası yapiyorlar.kayitta indirim isteyen bile duydum. "hadi 60 tl olsun 5 TL çıkmıyor" diyeni duydum. Yani özel hastane ama gelen hastalar hastaneyi kotulestiriyor. Ben doktorumdan memnunum gece gündüz hafta sonu hiç farketmez arayınca açar mesaj atınca cevap yazar instagramdan da takip ediyorum kendisini. Hemşireler kibar surat asan. Nst de özellikle bir hemşire var çok tatlı doktor gibi sorular sorar. Hatta bir kere aç gitmiştim baya kızmıştı. çalışanlar bence iyi. Fiyatı da makul. Öneririm..
nightingale Mhkose_35 çiğli de zaten perinataloji bolumu var neden sizi oraya gönderdi ki ben ayrintiliyi orda yaptirmistim
Minik_mucize94 Mahbeker aymen öok guzel ilgi alaka ama ıste dpgum ucretı ödemek istemiyorum sonucta nerde olursa olsun bız dogurcaz
Mahbeker Minik_mucize94 Haklısınız doğum ücreti konusunda aslında. Ama doktorun, ebenin sizi rahatlatması, ilgisi önemli diye düşünüyorum. Çok paralar verilmesine ben de karşıyım.