Mhkose_35 Syma95 evet önce almamıştı çünkü içerde bir bayanı muayene ediyordu beni ultrasona alırken eşimde gelebilir mi dedim doktor gelsin dedi aldı içeriye
utnuspirinc Mhkose_35 cok sevindim bende bir deniycem bakalim miniginizii gorebildiniz mi kalp atisi falan 🙂
Mhkose_35 utnuspirinc Evet gördük çok şükür ya kalp atışını da duyduk çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍😍
Ftma_izmr Poyraz_basak canım Çiğli bölgede ki Abdülmüttalib sentaş doktor detaylı ultorsana yönlendiriyor mu siz ona mı gittiniz ?
Mhkose_35 Arkadaşlar bir sorum olacak beni de yeter hanım 3 aylık olunca tepecige perinatoloji bölümüne yönlendirdi ordan randevu al ikili test yaptır şart değil tabi yaptirmasan da o bölüme bir git yine de dedi böyle giden oldu hiç ???
nightingale Mhkose_35 çiğli de zaten perinataloji bolumu var neden sizi oraya gönderdi ki ben ayrintiliyi orda yaptirmistim
Ftma_izmr Minik_mucize94 ben gidecektim randevu dahi aldım ama detaylı yapmadıkları için iptal etmek zorunda kaldım