Brcnbrs hakikaten güzel araştırmışsınız. Ama bence yazdıklarımı ve önceki metinleri okumamışsınız. Hanımefendi dr a danışacaktır zaten; ama çözümü yok değil yani eşinin spermi var normal morfoloji oranı düşük ( yani şekil bozuklukları var) bu rapordada hangi tip sekil bozukluklarının olduğunun detayı yok farkındaysanız.
Çözümü yok değil ki neden bu kadar sorun ettiniZ? sadece yüzleşmek kabullenmek Tedavi olmak çözümü getiriyor. Aynı durumu birebir çok benzer oranlarla yaşadım. Şu an 35 haftalık gebeyim Tüp bebek tedavisi ile;
Bu güne kadar çevremde benzer sıkıntıları yaşayan yorumladığım morfoloji raporları da yanlış çıkmadı. Zaten inanın dr şar oranları konuşmak yerine fazla moral bozmadan Tedavi sürecini anltıyor.
Sizin case’inizde ise sizle ilgili sıkıntılar da giderildikten sonra bakınız netice almışsınız. Ne mutlu.
İlk metinde de yazdığım üzere hanımefendininde ultrason değerlerinden bağımsız Rezervine ve diğer olası durumların da araştırılması gerekiyor konu her zaman tek taraftan kaynaklanmıyor zira.
Bu platform sen daha iyi biliyorsun ben daha iyi biliyorumun sidik yarışını yapmanın yeri değil zira; tecrübeme biayen ifade ettim. Özgür irade ile hanımedendinin neyi değerlendireceği kendi iradesinde dir. Yanlış olmayı da çokça yeğlerim inanın; zira bu süreci ve iniş çıkışlarını çok iyi bilirim
@Marayy . Hanım siz de moral bozmayın.
Bu gün spermi olan ni adam için tedavi mevcut.
Spermi olmayanlar için dahi testislerden alınan kalıntılarla lab ortamında embriyo geliştirilebiliyor.
Özetle; benim yorumum. Beyefendinin spermi var ileri hareketlisi yarısı normal morfoloji si düşük ( yani normal olmayan morfoloji oranı yüksek bu da şekil bozuklukları var demek )
İlaç takviyesi ile 3 ayda toparlayabiliyor. Sizde de araştırma sonucu herhangi bir sağlık sıkıntısına rastlanmaz ise doğal yöntemlerle netice alamamanız halinde Tüp bebek ile bebek sahibi her türlü olursunuz. Dr’unuza da danışın lütfen, kendisi daha detaylı anlatacaktır.
İstikrarla deneyebilir. Ovülasyon testi ile bebek için olasılığı en yüksek günleri tespit edebilirsiniz.