GkhanEbruzbay DidemYldrm merhaba canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşAllah 🙏🏻 Nasılsın nasıl geçiyor ☺
DidemYldrm GkhanEbruzbay amin canım sağ sağlim gelsin miniklerimiz 🙏🙏 güzel gidiyor senin nasıl Doğum ne zaman 🤰🏻🤰🏻
GkhanEbruzbay DidemYldrm benim de çok şükür güzel gidiyor canım tabi hafif hafif bel ağrıları dışında ☺ 15 ağustos gözüküyor doğum bakalım nasipse 🤗
DidemYldrm GkhanEbruzbay hadi hayırlısı canım doktora göre benim 5 ağustos adet tarihle göre 9 ağustos bakalım ne zaman gelmek isticek miniğim cinsiyeti belli mi
Um07 GkhanEbruzbay Benim de 17+1 haftalık bizim de doğum 14 ağustos nasip olursa 🤗🤗 yarın hem cinsiyet için gideceğim hemde aşı var hem heyecanlı hemde endişeliyim umarım bebeğim iyidir 1 aydan beri göremiyorum bebeğimi çünkü 🙏☹
GkhanEbruzbay DidemYldrm belli kuzum 12+6 da %90 erkek dedi doktorum bakalım cuma günü kontrolümüz var değişmez herhalde ☺
GkhanEbruzbay DidemYldrm evet bana da öyle geliyor çevremdekiler hep erkek kız çok nadir duyuyorum benim de ilk öğrendiğimden beri içime hep kız doğdu ama oğluş olacak 🤗 sağlıklı olsunlar da oğlan kız hiç fark etmez 👣👶
Kbrars10 Hosbulduk arkadaşlar benimde erkek olcak allah nasip ederse saglıkla kucağımıza alırız ınsallah 💕
Hhtce GkhanEbruzbay inatçı tosbik dediğimin yeri var canım cinsiyetimizi öğrenemedik inatçı kuzum sağlıklı olsun o bana yeter iyi gidiyor hamileliğim öyle canım
GkhanEbruzbay Hhtce anladım canım inşAllah sende en yakın zaman da öğrenirsin 🤗 aynen öyle sağlıklı olsunlar da gerisi boş zaten ☺