A_S_K Cansinsen_ Amin çok teşekkür ederim. Seni hatırlıyorum konuşmuştuk:) İsmi Dilek Ayla oldu 21 günlük olduk bile şükürler olsun🙏🏻
elf0 Zehra321 aslında güvensizlik değil de bilmiyorum haftada üç gün gidiyorum iki güne bir yani üçüncü gidişimde bile hala neden geldiğimi soruyodu dördüncü gidişimde anca hatırlayabildi yoksa onun dışında iyi görünüyo aslında da
Zehra321 elf0 son bir aydır gidiyorsan normal bence yine de sen bilrsin. Bana da rahatsızlığıma bakıyordu her gittiğimde dosyamdan. Neyim vardı diye. İlk başta bende tereddüt ettim ama adam günde kaç hastaya bakıyor herkesin adını rahatsızlığını suratını aklında tutamaz ki dimi ☺️
Pnarrr A_S_K anladım canım iyi yapmışsın o zaman Bende şuanlık memnunum bir sorun çıkarsa başka hastaneye giderim artık dediğiniz doktor halen Fatih devlet hastanesin de mi çalışıyor 😊
Zehra321 Zehra321 ama şimdi gittiğimde ooo Zehra kardeş hoşgeldin diye karşılar belli bi süreden sonra illa ki hatırlıyor
Merve6118 ZmrtDilaa yarın umuttepede perinatologa gidicem detaylı ultrason da baktırcam cok sagolın bu arada sizde mi böyle Bi durum yasadınız?