gamzosgamzos Ecelif amin canım Rabbim sanada sifa versin inşaAllah cok kucuk yasta baslamis seker uzuldum adina ama Rabbim caresiz dert vermesin onerilerini uygulucam gercekten bazen agliyasim geliyor o kadar cok canim tatli cekiyirki tatli yemiyorum ama yiyemedigim tatlinin stresinden sekerim yukseliyor 😂😂
Ecelif gamzosgamzos amin canım şeker aslında dikkat edildiği sürece sorun yok aslında sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz kendimizi strese sokmamak lazım evet hayat şartları bazrn izin vermiyor ama hangimizin 4 4lük hayatı var ki bazen en ufak olaya takılıyoruz en önemlisi hayatın değerini bilmek inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız 😇
melolevo Mervee_Kusdili Evet canım bende bunları yapmaya çalışıyorum ama şu meyveyle yoğurt olayı oldum olası sevmem ama mecbur artık katlanıcam 😕
gamzosgamzos melolevo aynen canim bende pastanelerin onunden gecemiyorum hamilelikten dolayi tatliya bi egilim olmustu zaten ama yasak oldugu icin cok zorlaniyorum esim moral vermeye calisiyor az kaldi bi dogum yap Allah nasip ederse her istedigin tatliyi alicam acisini cikaricaz birlikte diyor son 2 ayi bekliyorum Allah nasip ederse 😂
melolevo gamzosgamzos ay sorma dün gezmeye gittik kızımın karnı acıktı. Bir pastaneye girdik tost sandviç falan da yapılıyor orada .. beklerken nasıl bir işkence çektiğimi anlatamam. O kokular falan .. tezgaha dalacaktım. 🤣 gözümden yaş gelecek nerdeyse.. Allahım bu nasıl bir duygu tövbe yarabbi 😄 Çıktım dışarı duramadım. Aynen eşim diyor ki doğur aynı gün kocaman bir pasta alınan bir tek sen yiceksin. Kimseye de verme diyor 😄
melolevo gamzosgamzos valla canım 27 haftamdayım 8 kilo aldım sadece Bebek iri baya.. O kadar dikkat ediyorum . Çevrem bile şaşırıyor senin nasıl şekerin çıkar diye.. Dediğin gibi bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza da ben başka bişey istemiyorum 🤲🏻
gamzosgamzos melolevo aynen canim bende cok dikkat ediyorum ama demekki sadece yemekle alakası yok bende 29+3 um bizimde suyumuz fazla seker yuzunden
Faydinc melolevo 35 +3 teyim aynı şekil de 68 ile hamile kaldım 60 kiloya düştüm şimdi 68 kiloyum basıl şeker cıkıyır anlamıyorum beni çok etkiliyor hemen yatırıyor ateş basıyor uyku moduna giriyorum.
yarennn79 melolevo yoğurt veya sütlede tuketebilirsin ben sütle iciyorum yada yanında ceviz ye ben suan biraz dengeledım gibi sadece akşam açliklar çok yüksek çıkıyor
melolevo gamzosgamzos Benim suyum normal ama bebek iri. Bir ara suyum fazlalaşmıştı ama onu düzelttik şükür .
gamzosgamzos melolevo yaaa bende ayni durumları yasiyorum gercekten artik disari cikmak istemiyorum birde reklamlarda aksi gibi hep biskuvi cikolata reklamlarina denk geliyorum reklamlari bile geciyorum biliyorum fazla abarti ama hamile olunca bu konuda gercekten cok zorlniyor insan hamile degilken fizigime cok dikkat ederdi ve bu yuzden biraz fazla kilo alinca hemen diyet yapardim o kadar iradeliydimki ilk bir hafta zorlanir sonra tatli falan umrumda olmazdi ama iste hamilelik aglama kivamina bile getiriyor neredeyse 😂😂😂 benimde hayalim dogum yaptigim gibi koca bir cikolatali pasta yemek isterse sekerim tavan yapsin umrumda degil 😂😂
gamzosgamzos Ecelif ayyy maşaAllah Rabbim bagislasin inşaAllah sagsaglim yavrunuda kucagina almak nasip olur 🙏
yarennn79 Ve tam buğday ekmeği yiyin ben her yemekte sadece 1 dilim yiyorum kahvaltı bi dilim peynir 2 ceri domates 4 dilim salatalık 4 zeytin 4 tane ceviz ve süt iciyorum kahvaltim bu şekilde
melolevo yarennn79 evet bana kimse yedirtmez dediğim esmer ekmek ailesine mecbur dikey geçiş yaptım 😄 Tam buğday alıyorum artık . İlk başta zorlandım ama alıştım. Beyaz ekmeğin tadı tatlı geliyor şuanda .
yarennn79 melolevo vallah marketten alıyorum canım pastorize edilmemiş süt içmeyin diyolar ben yoğurdu sadece yemeklerde tuketiyorum
melolevo gamzosgamzos 🤣🤣🤣🤣 aynen bende yapıcam onu.. yok dediğin gibi bende aynıyım. Bildiğin reklamlarla kavga ediyorum. Eve almıyorum yemiyim diye , benden gizli yiyorlar çöpte görüyorum 🤣🤣
Benimcanimoglum_55 Protein ağırlıklı beslen canım . Benimde tokluk 206 ydi şuan normale döndü çok şükür .. hamur isi beyaz ekmek şeker oranı yüksek sebze yeme . Meyve de sadece elma oda ara öğünde yoğurtla birlikte .. bu şekilde düşüyor ama dikkat etmen lazım çok
melolevo Benimcanimoglum_55 ooo seninde çok fazlaymış .. evet dediğin gibi meyve yoğurt olayı önemli galiba . Çoğu kişi bunu yazmış. Bana da doktorum söyledi ama miğdem almaz diye yemedim. Ama mecburum galiba 😕 Yapacak bişey yok
gamzosgamzos melolevo yaaa evet Allah razı olsun bizimkilerde canim cekmesin diye cok dikkat ediyolar bu konuda benim ailem karsi binamda oturuyor annem bana yasak olan hic bir yemegi yapmiyor her aksam orda yiyoruz hatta yapmak zorunda olsa bile bana ozel yemek yapiyor bizim eve getiriyor gozum kalmasin diye 😂