Dun regl oldgmdan esimi ikna ettm, sperm testi yaptrack ben de hsg istiyorum bilgisi olan, gebelige destgi oldgnu dusunen var midr? Hangi gun nasil yapilir ve ozel hastnde fiyati nedr acaba?
Hsg ve sperm testi
Ben yaptırmadım tam yaptırmak için randevu almışken hamile kaldım çok şükür🙏 Adetin 8 9 günü önceki 2 3 gün cinsel ilişki yaşamadan girmek gerekiyor . Yarım saatlik bir işlem ama acılı olduğu için anestezi yapıyorlarmış. Ben echomar Şişli de yaptıracaktım anestezi olmadan acısız yapan en iyi yer diye duymuştum fiyatı 600. TL civarı . Sıradan hastanelerde 600 TL civarıydı fiyatı. Umarım gerek bile kalmaz🙏
Mormenekse34 sperm testi için belirli bir perhiz süresi var. 3 gün ilişkiye girilmeyecek 5 günüde geçmeyecek demişti bizim doktorumuz. Her yerde farklı şeylerde söylüyorlar. Rast gele bu tahlilleri yaptırmayın bence . Doktor gerekli gördü mü?
Zeydo hormon testlermde faln problem olmaynca siradaki islem hsg dedi ama henuz islem icin gun vermedi, once sperm testini bekleycgm sanirm
Mormenekse34 ben çekildiyim ay hamile kaldım 99% etkisi var.
Mormenekse34 tavsiyem önce eşiniz sperm testi versin siz sonuç çıksın ona göre hsg çektirirsiniz
Zilan__zilan film sonrasi iliski serbest mi peki, o ay korunma istenmiyor mu? Hani ilac mevcut faln diye
Mormenekse34 ben özele gidiyorum canım ama sperm testini devlette yaptırdık 1 hafta mi 10 gün mü net hatırlamıyorum sıra verdiler en az 3 gün ilişki yasağı vardı 1 hafta sonrada test sonuçları aldık. Gayet iyi geldi sonucu sonra ben özelde genel anestezili rahim filmi çekildim. Regl bitişinden 2 gün Sonra. Aynı anda belli oluyor sonuç. Ondada sıkıntı olmadığını görünce rahatladım zamanı vardır dedim 18 martta filmi çekildim 15 Nisanda hamile olduğumu öğrendim.gönlüne göre olsun. psikoloji çok etkiliyor hamile kalmayı. Tüplerde de yapışıklık tıkanıklık varsa rahim filmi açıyormuş etkisi oluyormuş yani.
Mormenekse34 ben cektirdikten sonra 1 kez adet oldum sonra hamile kaldım canım. anestezili oldum çok rahattı ağrı sizi kanama olmadi sonrasında. ben de korkuyordum 2 sene bekledim film çektirmemek için ama asla değmezmiş korkmaya ve sonucu güzel oldu çok şükür aralıkta çekildim ekimde kizimi kucağıma aldım çok şükür 🤗 eğer altta yatan başka bir neden yoksa ilk 6 ay hamilelik şansını çok artırdığını söylüyor doktorlar. ınsallah sizde hayırlı zamanda yavrunuzu alırsınız kucağınıza
Mormenekse34 600 tl ye çektirdim ankarada. adetten sonra bir kaç gün içinde çekiliyor.
Mormenekse34
Kolay gelsin ikisinide yaptırmış biri olarak demem o ki sperm testi için 3.gün perhiz olması gerekiyor 5günüde geçmemeli evet sperm testi normal olunca hsgyide çektirdim sonra bende bir ay adet gördüm ikinci ayda hamile kalmıştım çok şükür 38.haftamdayım rabbim aratmasın inşallah twz zamanda bebeni kucağına al inşallah ♥️
Kolay gelsin ikisinide yaptırmış biri olarak demem o ki sperm testi için 3.gün perhiz olması gerekiyor 5günüde geçmemeli evet sperm testi normal olunca hsgyide çektirdim sonra bende bir ay adet gördüm ikinci ayda hamile kalmıştım çok şükür 38.haftamdayım rabbim aratmasın inşallah twz zamanda bebeni kucağına al inşallah ♥️
Bende hsg yaptirdigim ay hamile kaldm :)
Ne guzel haberler cok sevindm tsk ederm hepinize❤ insallh bana da nasip olur
Mormenekse34 doktorun yaptıralım dediği ay hamile kaldım ama yaptırılmalı bence canım eşinde de sorun yoksa yani
Sema1010 rahim filmini doktor mu gerek görüyor tüpleriniz mi kapalı acaba
Rbs111 rahim filminde tüpleriniz kapalı mi cikti
Mormenekse34 antibyotik yazdı kanamam durunca içmedim 2 gün sürdü kanamam. Sonra korunmasız ilişki oldu hamile kalmışım ilk ilişkide oysaki 8 aydır uğraşıyoduk olmuyodu. Bence korunmayın direk hamile kalırsın
Mormenekse34 evet evet önce spermi yaptırın acısız ve kolay nasılsa. Onda bişey çıkmazsa hsg yi yaparsın boşuna uğraşmış olma canım. Ben şişli echomar da çektirdim aneztezi kullanmadılar ama acısız ve kolay oldu sakın korkma🤲
Mormenekse34 hsg nin gebeliğe desteği şu eğer tüpler de tıkanma yoksa tuplere giden kanallardaki yapisikliklari açtığı için bir sorunu olmayan insanların kolay gebe kalabileceği söylenir ama bir sorun varsa tuplerde bu mümkün değil zaten yapılmasının amacı da bir sorun var mı ona bakmaktır 😊 2 sene önce kadar bilcek görüntüleme merkezinde 250 liraya cektirmistim adet bittikten sonraki 2 gün içinde çekilmesi gerekiyor. Rabbım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻