Deletedmom6 hiç takmayacaksın kimse ne senden ne de bebeğinden daha değerli değil. Emin ol herkesin bir derdi var ve herkesin derdi kendine büyük. Kafana takip neden zehir ediyorsun ki hayatı kendine. Emin ol hayat ciddiye alıp kendimizi üzdüğümüz şeyler için çok kısa. Bak ben kanseri atlattım ve bir sürü hastalığım var çocuğun olmaz dediler evlat hasretiyle yanarken Rabbim 2 kez hamilelik nasip etti ama kucağıma alamadan kaybettim. Hem evlat hasreti hem evlat acısı yasadim.Çok şükür şimdi kızımı bekliyoruz başından beri yüksek riskli gebeliğim var hastanede yata çıka geçiyor. Buzdolabim ecza dolabi gibi hayatta kalabilmek icin hergun bir avuc ilac iciyorum. Bir an bile şikayet etmiyoruz Rabbim ettirmesinde. Eşim de bende dört gözle kızımızı kucagimiza almayı bekliyoruz ve aman oymuş buymuş o onu demiş bu bunu demis zerre umrumuzda değil. Gerekene gereken cevabı verirsin vermezsende mesafe koyarsın biter gider. Dünya yansın umrumda olmaz Allah bana bu canı, birtanecik evladimizi kendimizi üzüp harap edelim diye vermedi. Bu acıdan bak bence.😉