Mrvm005 Hbbmmmr bu arada onceki benim dusuk olmustu ondan hemen ilac basladi dusuk oldugu icin demisim farkli anlasilmasin bi onceki dusuktu ustune adet olmayi beklerken hamile oldugumu gordum.
Hbbmmmr Mrvm005 amin benimde kürtajın var Mart'ta temmuz Ağustos tedavi olduk ağustosta baktık istediğimiz gibi gitmiyor doktor bıraktırdı Kasım'da aşılama yapalım dedi eylülde hamile kaldım ne büyük Rabbim şükürler olsun
Mrvm005 Hbbmmmr aminnn insallah Rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin bizlere de hayirli birer anne baba olabilmeyi nasip eylesin Rabbim
Mucizebebegim3 Hbbmmmr Ayni durum bendede var balgam gbi degil ama hafir sarimsiakinti basladi ..cok azicim enfeksuyon varmia bunun icin ilac vermim bol su ic demisti ama ozaman akntm sarmsi degildi neden boyle oldu anlamadm
Hbbmmmr Mucizebebegim3 bendede hafif lokasit çıkmıştı zararı varmı acaba sorun olurmu 4 litre su içiyorum :)
Mucizebebegim3 Hbbmmmr kuzum lavabida cok vakit geciiryodz hep ondan oluyo bunlar ben bu yasima kadar enfeskiyon bilmem hamilelikden beri ikinci evim lavabo😁 eskm dalga gecio hatta geceleri su su su saatler lavabo saatlerin diye 🙈🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣
Hbbmmmr Mucizebebegim3 benimkinde şu taşımaktan bıktı 🤭🤭🤭 20 litre su hemencik bitiyor ben çalışıyorum işyerinde kaptım sanırım
Mucizebebegim3 Hbbmmmr hahah 😁😁 Ah biz ..Bende sussu yasiyamam..Su hersey cokca kalp ♥️ ..Amaa buyuk ihtmalle isyerinde kapmissinzdir toplu kullanim alani sonuclda