Esmeray_Emine Beyzanur123 canim bende kiloluyum 18 hafta bitecek hala gobegim cikmadi goren bu 5 aylik hamile demez icin rahat olsun bu aydan snra cikar gobeklerimiz
Nuryldrm Beyzanur123 benim göbeğim 15 haftanın sonunda büyüdü yani bir anda büyüdü bende buna şaşırdım acaba normi diye düşünüyodum ilk gebeliğim ama belki sizin iç karnıniz büyük hem daha erken ya buyur
sevval55 Beyzanur123 15 haftalık bebeğinizin boyundan kilosundan haberiniz varmı? Büyümesini neden bekliyosunuzki karnınınız cıkacak kadar büyük bir bebek değil henuz. 25 haftadan sonra asıl karın cıkmaya baslıyor
Nuryldrm sevval55 ama bu kişiye göre değişiyo bence. Ve sadece bebeğin gelisimine gore değil benim göbeğim 15 haftalıkken büyümeye başladı bazilarinda 25 haftalık olunca büyüyo
SedanurYaprak Beyzanur123 aynı haftada benım de oyleydı ınan bır ıkı haftada buyudu karnım suan 21 haftalıgım zamanı var daha 🤗
Nuryldrm Beyzanur123 hiç endişelenme canım bebeğin gelişimiyle ilgili değil bu yapıya bağlı bişey iç karin küçük olunca göbek daha çabuk büyüyo iç karin büyük oluncada hemen oyle göbeğin çıkmaz diye biliyorum ben doktorunda sorabilirsin
Sesem Beyzanur123 benimde öyle herkese sormaktan imanım gevredi çevremde ama çok normalmiş hiç kafama takma 😀
Beyzanur123 Sesem valla bende sürekli google da araştırma yapmaktan yorulmustum bu cevaplar biraz rahatlattı beni ☺
Osgem2019 Beyzanur123 bence kilolu olunca belli olmuyor kolay kolay bebek olduğu ben zayıftım sadece karnım çıkıyor mesela ama etrafı yağ olsa belli olmaz
Eseenn Beyzanur123 Kesinlikle ☺️ Kiloyla falan da Alakası yok bence. Zayıflarda daha çabuk belli olur kilolularda daha geç derler ama ben 52 kiloydum yine de daha geç belli oldu 😂 yapıyla alakalı
Seyma1234 Beyzanur123 bence boşuna takıntı yapma 🙈sonra zaten birden büyüyolar rahat rahat eğil kalk ayakkabını giy 😂 zaten birden cıkıyor birden de büyüyor:)
Yesimgcl Beyzanur123 edişe edilecek bisey yok benim 25 haftamda cikti suan 27haftalik kendine yeni yeni geliyo 😇😁😊