Canannncan Beyzanur123 bende 19. Haftama girdim hala bişey anlaşılmıyo çok az bi çıkıntı var oda gaz olabilir emin değilim 😁eşim bile gelip gidip göbeğime bakıyo ne zaman büyüyecek bu sıpa diye. İnsan hamile olduğunu anlamıyo cidden 😊
Esraannee Beyzanur123 bende kıloluyum aksine bızım yapımız da kı insanlarda gec bellı oluyor karın benım 5. Aydan sonra buyumeye bellı olmaya basladı senın daha cok erken
Seluna Beyzanur123 canım aynıyız :) bende tam 15 haftalık kilolu bir hamileyim ve benim de hiç karnım çıkmadı, ama ben hiç takmıyorum, ne kadar geç o kadar iyi, zaten kiloluyuz malum 😂😂😂
Gokmeninannesi Beyzanur123 1normal daha çıkmamış olması keşke benim de hemen inse karnım artık nefes alamıyorum yattığım yerden yoruluyorum bu günlerini arayacaksın şimdi keyfini çıkar 😂
Mervee58 Beyzanur123 bende 21+2 haftalık hamileyim ama hala anlaşılmıyor minicik yani benimde çıkmadı ☺️
mirage_90 Beyzanur123 Bu haftalarda zaten göbek deliğinin altında oluyo sadece bi sertlik hissi var şuan bende 17.haftadayım çok belli olmuyo 🐥