mbusra06 Kızlar merhaba Cuma günü hatırlarsanız hamilelik testi yapmıştım hafif silik çıkmıştı bugün tekran yaptım ikinci cizgi daha koyu çıktı cuma gününe göre ve yarın adet günüm. Bekleyemicm saat 9da kan testi vercm 😍 doktor adet gününü sorup yapmak istemeyebilir diyor arkadaşlarım başına böyle bi durum gelen var mı ? Birde Hcg sizde kaç çıkmıştı adete 1 gün kala veya bir kaç gül kala 🤗 https://eksiup.com/p/zw2734112jdn
Ako123 mbusra06 hayırlı olsun hcg değeri herkeste değişiklik gösterir kan verecekseniz başım dönüyor midem bulanıyor adetim 1 hafta geçti diyin yaparlar kan testi
y_demir mbusra06 acilde adet tarihi sormuyorlar bende yaptırmıştım direk gebelik testi yapmak istiyorum dedim kan aldılar kimse bişey sormuyo
AdelAydin mbusra06 ben diş dolgunu bahane edeceğim apse yapmış ama gebelik şüphesi varsa doktor antibiyotik vermeyelim dedi diyeceğim 😋
mbusra06 Gul_68 benim aile hekimi erkek acaba bayan doktor istesem müsade ederler mi sonuç almaya gittikten sonra soracagim başka şeyler daha olabilir 🙏 bizim aile hekimi biraz itici geliyo bana 🙈
ebru-kc11 Ben de adet gününden önce öğrenmiştim sağlık ocağına gidip aile hekiminize gebelik testi yaptırmak istiyorum evde test yaptım pozitif çıktı dersiniz. Benimki son adet tarihini sormamıştı öyle diyince.
ebru-kc11 mbusra06 valla ben götürdüm. Aynı durum arkadaşıma da olmuştu o da götürdü. Ne olur ne olmaz diye. Ama bakmadı bile hemen yapıyorlar. Hatta kan almışken diğer değerlerime de bakmıştı benim.
AdelAydin mbusra06 kartlar üzerine güzel sözler yazacağım en son odaya geldiğin "babacığım ben bisiklet istiyorum" yazmayı düşünüyorum ama önce güzel haberi alayım evi donatirim o mutlulukla balonlar süsler😋😄