Neslioktay Can anneler cumartesi gününden beri yazmıştım beta değeri düşük olduğu için dış gebelik durumu yüksek diye az önce kan verdim hayır dualarınıza ihtiyacım var herşey Allah'tan inşallah herşeyin en hayırlısı olur
Mucizebebegim3 Neslioktay ALLAH YUZUNE BAKSIN GORMUSTUM BENDE INSALLAH YUKSELIS VARDIR SONUCU NE ZAMAN ALICAKSINIZ CANIM??
Neslioktay Edaemkl_06 beta değerim düşmüş bugün 151 çıkmış ben kan verdim işe geçtim internet ten baktım sonuca 151 çıkmış c.tesi günü 181 di aç olmamla ilgisi var mi
Mucizebebegim3 Neslioktay hic bir ilgisi yok sanirim ya kimyasal gebelik ya dis gebelik 😔😔 Ayni hastanede mi verdnz kani baska yerdemi
Melike37 Neslioktay kuzum aç tok sabah akşam farketmiyor sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsun ağustos ayında aynısını yaşadım Sıkma canını Rabbim hayırlısını versin🙏
Rbs111 Neslioktay kan vermeye devam et 0 a düşene kadar canım . Benim 260 tan 110 gibi niteleye düştü. Takip etmedim . Sonradan yükselmiş maalesef ve dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpümü kaybettim
ynale dış gebelik kan değeriyle anlaşılmaz. muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsunuz. hakkınızda hayırlısı olsun.
Neslioktay Hiç mi başına böyle birsey gelen yok kan değeri düşmesi sonrasında sağlıklı gebelik . akşam doktora gidicem ,akşama kadar kendimi olumlu anlamda motive ediyorum.biliyorum çok sacma olucak belki ama benim yaşım 28 ama sisteme 38 olrak kayıt edilmiş şimdi sonuç kağıdına baktım da
Neslioktay [silindi] hayr kasıklarda ara ara ağrı oluyor ama kısa süreli yani nasıl anlatsam yumurtalıklar sanki bir anda hızlı hareket ediyor ve kesiliyor.aratrdim dış gebelikte de kimyasal gebelikte de mutlaka kahve leke yada kanama olması lazım benm adetim gecikmesi 10 gün oldu
Loresima3 Neslioktay hcg artışınız yok hatta düşüşe geçmiş Şubat ayında yaşamıştım ben de, kimyasal gebelik
Loresima3 Neslioktay neden edemiyorsun? Canım ben geçen sene 4,5 aylık yavrumu ölü doğurdum. Kabul etmek zorundaydım, hiç bir şey yapamadım. Bak şimdi 8 haftalık hamileyim Hiç üzme kendini, her şeyin hayırlısını iste...