083 Aynur56 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Allah yardımcınız olsun. Ne mutlu bizlerde yaşayalım inşallah son üç ayımız
Shdaa Aynur56 ay cnm ya inş kendine güven odaklan dua et hadi bakalım sabaha iyi haberlerindendir almış oluruz inş
Ilkbebe Aynur56 inşallah çok güzel bir doğum olucak canım. Bebeğine kavuşacağın anı düşün ona odaklan.
Aynur56 Shdaa allah razı olsun canım sancim da.var acilmam da var bekliyoruz normal doğumu ama.sancim çok fazlaa
Busraoz Aynur56 Göz açıp kapayıncaya kadar sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım🙏🏻 Dua et darısı başımıza olsun😊
Myisland Aynur56 rabbim bi avazda doğumunu kolaylaştırsın inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Şancı gelince sümmes sebila yesserah (ve ona kolaylastirdi demek ) duasini oku. Rabbim yardim eder. Allahim zorlastirma kolaylastir de.
Aynur56 Hepinizden Allah razı olsun dua eden herkese rabbim bi avazda kurtarsın hepinizi doğum yaptım çok şükür çok uzun sürmedi ama yalnız inanılmaz çok zorlandım kızlar
Eliff_arslan66 Aynur56 gözün aydın canım darısı bizlere inşallah hayırlıca atlaşmışsın zorluğa rağmen