Aysekayahan Sinemozdem bna inşllah demez daha önceki giden tanidiklrima 11. Haftada bike söylüyormuş cinsiyeti ve dogru çıkıyormuş doktordan doktora değişiyr bnce🤗
hilalyavuz Sinemozdem ben de bıraktım artık tartılmayı tribe girip duruyordum çünkü 🤦🏻♀️ Evet benim de öyle öne doğru bir yuvarlak ama karşıdan bakılınca henüz göbek fark edilmiyor elimi göbeğime koyunca anlıyorlar 😀
Sinemozdem hilalyavuz hilalyavuz bende öyle yandan aynada falan baya belli ama 😬 daha 8. Haftadayken 2 kilo almıştım şuan bakamıcam galiba 🙈çünkü iştahım çok açıldı ve hiç midem bulanıp kusmadım
Sinemozdem Poncik77 lierac diyorlar bana hep onu alıcam ama ben şimdiden Hindistan cevizi yağı sürüyorum Kuru kalmasın diye
Sinemozdem Ruhsuz ooo baya ozaman senin benimde hiç bir kıyafetim olmuyor Tayt giyiyorum sürekli😬çatlak için krem sürmeyi unutmayın o halde sizde
Sinemozdem Aysekayahan evet aslında anlıyorlar onlar kese yapısından kemik yapısından ama kesinleşmesini bekliyor benim dr um zaten perinatolog kesin anlıyor ama söylemicek😬
Melikekpln Aysekayahan bende soylediler 2li taramada cinsiyetini belli etti :) ama genede 16-17. Haftada tekrar bakariz dedi kesin konustu suanda %90 erkek dedi
hilalyavuz Sinemozdem ben de hiç kusma bulantı tiksinme yaşamadım maşallah iştahım da bir açık ki sorma 😂🤦🏻♀️ Bir de sigarayı bıraktım daha da açıldı iştahım ve yemek yemek çok güzel yaaa 😋😋😋😂
Meleek Canim bende bulun 11 girecem ama hafta 8 den beri sisim x) ikinci çocuğum, doktor ikinciyle daha çabuk görünür demişti.
mavera Sinemozdem ben 12 haftalık oldum karnım çok şişkin duruyo ama kilo almadım hamile misin diye soruyorlar görenler, bu kadar erken belli olacağını düşünmedim gaz falan sanıyordum bakalım geçicek mi görücez😊
mavera Sinemozdem ben 12 haftalık oldum karnım çok şişkin duruyo ama kilo almadım hamile misin diye soruyorlar görenler, bu kadar erken belli olacağını düşünmedim gaz falan sanıyordum bakalım geçicek mi görücez😊
Sinemozdem mavera bundan sonra geçmezde artar 🤗😁bende çok erken zannediyordum ama baksana herkesin çıkmaya başlamış normal demekki