Sinemozdem Selam arkadaşlar, 11+3 olduk şükürler olsun merak ettiğim hiç karnı şişen var mı benim gibi🙈zaten öncesinde de dümdüz bir karnım yoktu hafif göbekliydim ama bu haftalarda sanıyorum şişmeye ve yuvarlanmaya başladı gibi çok erken geldi bana var mı benim gibi göbeği şişen?
Poncik77 Sinemozdem 12+2 günlüğüm akşamları 6 aylık gbi göbeğim oluyo şişkinlik gerginlik var kabuzım sanırım ondan oluyor ama sabah baktığımda göbeğim azcıkta olsa büyümüş gbi 🙂
Bsraakdmr Sinemozdem ben 14+2 deyimm hala çıkmadıı 😀oldum olası belim hep çok inceydi genelde bacaklardan kilo alırdım ama ben hamileliğimin başından itibaren 2 kilo verdim bende bekliyorım ne zaman çıkacak diyeee 😀😀😀😀😀
hilalyavuz Sinemozdem valla bebekten midir kilo aldığımdan mıdır bilemem ama ufaktan ufaktan bir göbek söz konusu 😂 dün babam gördü uzun süredir görmüyordu kızım şişmişsin dedi 🙄🤷🏻♀️ 11+4 olduk yarın ikili test için gideceğim ☺️
mavera Sinemozdem ben 12 haftalık oldum karnım çok şişkin duruyo ama kilo almadım hamile misin diye soruyorlar görenler, bu kadar erken belli olacağını düşünmedim gaz falan sanıyordum bakalım geçicek mi görücez😊
Melikekpln Bende 13+1 im banada sisiyormusum gibi geliyor🙂 görenler yüzüme kilo aldığımı soyluyor ama göbekte bisey diyen olmadi daha erken ya belki 17 . Haftadan itibaren cikar
Sinemozdem Melikekpln benim iç karnım geniş değil demekki öne doğru şişmeye başladı çünkü normalde yaygın bir göbeğim hep vardı ama bu öne doğru şişti
Esrayldz 11+2 yiz benim göbeğim yoktu ama bir anda çıktı 😊 yarın kontrolümüz var sizce 2 li test yapılır bu haftada erkenmi der ?
Sinemozdem Esrayldz valla benim kotlarım artık kapanmıyor ve öne doğru da şişti resmen 🙈 12. Haftadan sonra 2 li test yapılıyor diye biliyorum o nedenle haftaya yada 2 hafta sonraya isteyebilir
hilalyavuz Esrayldz ben de bugün 11+4 oldum yarın ikili test için gideceğim, sizinde uygundur belki hafta olarak çünkü 11.-14. Haftalarda bakılıyor diye biliyorum
Mucizebebegim3 Elif_buluy Ya bendede tik yok 🙈😁 9+3 um bende hic ama hc birsey yok Bulanti olmasa hamile deglm dicem o derece
Sinemozdem Poncik77 benim yanlarımda şişti 🙈 kabızlığında etkisi var ama benim kabızlığım 10. Haftada bitmesine rağmen şuan resmen hamile göbeği olmaya başladı
Poncik77 Sinemozdem evet benimde öne doğru çökmüş göbeğim insan çok mutlu oluyor ya göbeği büyüdükçe 🙂
Melikekpln Sinemozdem benimde göbeğim vardı hamile kalmadan once daha cok yanlarimda belli oluyor göbeğimi fark edemiyorim kendi göbeğim mi bebek mi😆
Ruhsuz Benim baya çıktı hamile pantolonuna geciş yaptım, bugun kuaföre gittim oo kaç aylık hayırlı oldun dedi anlaşılıyor yani 😊😊🤗11+6 olduk halen koku hassasiyeti ve mide bulantısı devam
Sinemozdem Ruhsuz ooo baya ozaman senin benimde hiç bir kıyafetim olmuyor Tayt giyiyorum sürekli😬çatlak için krem sürmeyi unutmayın o halde sizde
Aysekayahan Mervemm bebegin ense kalınlığı gibi şeyler bakiliyo canım kanin alınıyormuş bnde şalı günü yaptircm allahın izniyle
Esrayldz Mervemm Ense kalınlığı ve boşluğuna ve burun kemiği oluşup oluşmadığına bakılıyor ultrasonla bir tüpte kan alınıyor aslında bebeğe bir zararı olmadığı için yaptırılmalı diye düşünüyorum.
Sinemozdem hilalyavuz valla ben korkudan tartılmıyorum 😬ama kilo aldıysamda bende ki sanırım bebiş göbeği aynı zamanda çünkü öne doğru yuvarlak gibi sizinde öyle mi?
Aysekayahan Bugun 12 haftalik olduk görenler çıktığını söylüyor birazda olsa 9 haftada gördüm salı günü konrtolm var cinsiyetini de öğrenirim insallh🤗🙏
Esrayldz hilalyavuz Bende 11 ve 14 haftalarda yapılıyor diye biliyorum benim denk geldi aslında. Devlette kaydım olsun diye kontrol amaçlı almıştım malum devlet hastanesi ancak sıra geldi🤷♀️
hilalyavuz Sinemozdem ben de bıraktım artık tartılmayı tribe girip duruyordum çünkü 🤦🏻♀️ Evet benim de öyle öne doğru bir yuvarlak ama karşıdan bakılınca henüz göbek fark edilmiyor elimi göbeğime koyunca anlıyorlar 😀