Ceyda28 Derinim45 bezi molfix ıslak mendili uni baby yenidoğan aldım ablam kullanmıştı çok memnundu bende öyle tercih ettim
Caglaak Sleepy i kuzenler,arkadaşlar hatta alışveriş yaptığım market bile bez konusunda önermedi yeni çıkan komili bezi aldım fiyatı da uygun deneyecem kismetse doğumdan sonra ıslak mendili de molfix izotenik sulu olanı aldım
Hnd_sami Bez prima premium care islak mendil de uni baby yenidoğan kullanan herkes cok memnun kaldığını söyledi
Hnd_sami Mervee58 Bilmiyordum içerik değiştirdiğini.zaten ilk doğduğu siralar alt temizleme pamuğu kullanmayı düşünüyorum daha sonra ıslak mendile geçiş yaparım
Ozgemlym Derinim45 ben bez sleepy natural temizleme için ıslak mendilin sağlıksız oldugunu düşünüyorum gül suyu ve alt temizleme pamugu aldım.
Gamizz Derinim45 İnstagram da https://instagram.com/muhendisinoglu?igshid=wcoizndvovm4 bakabilirsin canım Yıldızlar listesi var Ürünlerin içeriklerini inceleyip doğal, doğalla en yakın olanları yıldızlar listesi altında topluyor.. Ben çok yararlı bir sayfa olduğunu düşünüyorum tavsiye ederim 😊