Helin2727 Merve_Er yok vallah harhangi bir belirttim yok ama fazla ayakta kalınca bebeğimi altan çıkcak gibi hissediyorum ya senin var mı...
Ayse4242 Nurella2510 elhamdülillah ayakta cok kalmassam idare ediorum ama geceleri saga sola dönmek canımı acıtıor tıvalete gitmekten sıkıldım bazen cok baskı oluor valla bende istiorum ya yalancı sancılar oluor bı sefer gelior diorum yok :)
Nurella2510 Ayse4242 evet tuvalet meselesi gir çk gir çık hiç bitmiyor 😤 sağ salim kavusalım inşallah vakitlerinde gelsinler 🥰
Ayse4242 Nurella2510 aynen vakitlerinde gelsinler insallah ama biz duramicaz sanırım cünkü suyumuzda azalma var 😣
Nurella2510 Ayse4242 bu haftadan sonra hergün normal sayılıyo zaten ☺️Ben hergün dua ediyorum sabaha doğsun diye 🙈
Hilahila Benim de som 40görünüyor uygulamaya göre ama doktorumuz o kadar kalmaz gelişimi ilerde dedi Son 22 sayıyoruz bakalım 😊
Ayse4242 Nurella2510 aynen ya gercekten rahat nefes almak istiorum rahatca uyumak istiorum tabi uyuyamıcamda olsun kızımı kucagıma alsam artık :)