Solitoo Bserappp Bizde erkek bekliyoruz Aklımızdaki isimler💙 Ali hamza Ali eymen Ali asaf Arin Arlin ama hâla kararsızız ☺️
Adablc Bserappp benimde oplum olacak hayırlısıyla. Artuğ (bolluk,bereket demek)düşünüyoruz ama kararsızım.kızımın adı Tusem(cennette esen ılık rüzgar)
Bserappp Solitoo Ali ismini beğeniyorum aslında ama dedemin ismi Ali ve kendisini hiç sevmem sırf o yüzden soğudum :/
SevgiIbrahim Benim oglum mert. Sorduklarindada mert deyince adi gibi mert olur insAllah diyolar iyiki koymusuzz.
SevgiIbrahim Efe koyma yaa :( bizde koycaktik 10 tane efe taniyorum cok yaramazz hareketli cocuklarr. Disardada oyle anneler carsi pazarda efe efe diye bagiriyo. Sahsen ben korkuyorum efe isminden🤣
Sedaahmett SevgiIbrahim gerçekten efe ler yaramaz ya. 😂 benim görümcemin ve komsunun oglunun adıda efe. Allah ım bu nasıl bi cocuk diyorum. Ilk ogluma hamileyken annem sakın efe ismini koyma diyordu. Oglumun adı Mahmut Ali 💙😊😍
Bserappp SevgiIbrahim evet bende duydum eşim baştan beri yiğit Efe istiyor ama ikisi de aynı anlam diye yağız efe olsun dedim şimdi de yağız içime sinmiyor Yavuz derler gibime geliyor 🙄😂
gozdeteacher Can koyacağız biz, daha yıllar öncesinde içimden geçmişti bi oğlum olursa Can olsun diye. Hiç ummadığım bi anda hamile olduğumu öğrendim, adı gibi can oldu bana oğlum 🍀