BadeYaman Merhaba 12+4 haftalığız ikili test için doktora gittik cinsiyet için kıza benzetiyorum ama 3 hafta sonra net söyleyebilirim dedı acaba değişir mi ??sağlıklı olması onemlı sadece ama ınsan merak edıyor 🤷♀️
Songul1107 BadeYaman Aynı şekil benim de öyle oldu canım 12+0 yaprdım sonuc temiz çıktı çok şükür 🙏 cinsiyet bana da koz gibi ama kesin değil dedi salı günü kontrolüm var bakalım değişmiş mi 16+4 olduk bu arada 😊
BadeYaman Songul1107 sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim kontrolüm 9kasımda nasıl beklicem bilmiyorum 🙈
Mstfaslhn1234 BadeYaman banada doktorum 2li test için gittiğimde %60kıza benziyor dedi 17 haftalık ken gittim oğlum olucak Allah nasip ederse
Muneweralp BadeYaman benim ozamanlardan beri değişmedi ikilide söylemişti kıza benziyor diye 22 hafta olduk hala kız
Olimbera BadeYaman benimde öyle oldu 12+5 ken kız gibi görünüyor dedi 14+5 de ikili test sonucunu konuşmaya gittimde bacaklarının tamamen kapalı olduğunu cinsiyet için şuan birşey söyleyemem dedi şuan hiç yorum yapmasa daha iyiydi çok merak ediyorum 🙈
fatmaaeminn BadeYaman bn 18+2 ve kesin doktorum kız dedi..millet yok detaylı da değişir cart curt dio..daha hicbirsey alamiorum milletin kafamı allak bullak etmesinden 😏sende bekle biraz canım ...rabbim gönlünden geçeni versin inşallah
BadeYaman BBadeYaman Hepinize cevaplarından dolayı teşekkür ederim saglıkla alalım kucagımıza 🤲 3 hafta sonra bende net öğrenirim inşallahhh 😁
Songul1107 BadeYaman inşallah içimde hep erkek hissediyorum bakalım ne olacak 12 haftalıkken kız gibi demişti