Melismerve Eceveannesi eğer son adet tarihime göre olursa 6 hafta 3 günken gitmiş olurum ama doktor neden 5 hafta dedi anlamadım kafam karıştı biraz 😇😇
Cansukrblt Melismerve benim son adet tarihim 10 eylül 5+5 bugün benim kanimdada hsg 8877 cıktı ama ultrasonda kese çok küçük cıktı 5+2de gitmiştim ozaman
Sukufe Melismerve benimde 4 eyluldu ben gittim duyamadım banada bir aylığın içindesin dedi bu dört haftalık yapıyor
Bezelyeveannesi Ben ilk doktora gittigimde gecen hafta 6+1 dedi doktor ancak kalp atislarini duyamadik 10 gun sonra duyabilecegini soyledi
Mucizebebegim3 Melismerve beta degerinin haftayla alakasi yok canim ama bu deger biraz artnca bebegni gormen mumkun aahin izniyle 😊
Mucizebebegim3 Melismerve Allahimin izniyle oncelikle 6+3de duydum.. 7.haftayi bekletmisti.. Cok bayiliyordm ondan kontrole gttgmde tesadfen ogrendim😊🙏🙈🙈 rabbim herkese nasip etsin insallah cok aminn♥️😘
hndgkct Melismerve bende haftaya Çarşamba gidicem canım bir haftamız kaldı sabırsızlıkla bekliyorum bende 🙏
hndgkct Melismerve ayyy daha var benim de 30 ekim işte bakalım karın ağrım da oluyor korkuyorum da birşey mi oluyor diye telaş oluyor insanda çok 🤔😔
[silindi] kızlar bende bişey sorcam benim 6+5 günlük bebegim bugun bi damla kahverengi lekem geldi korkudan gittim ultrasonla bakti ve kese 8 haftalık göründü ama kalp atislarini duyamiyorum yarin idrara sıkışık gel dedi boyle bisey yaşıyan varmı ya ben 6+5 gunlugum daha gecen hafta gittim bugun nasıl boyle çıktı kesen haftana gore buyuk dedi bu gittigim başka doktor ama her zaman gittigim deildi 🤦🏻♀️