PoPe Songul1107 sol kaşığımda ağrı var canım dünden beri ama dün kanamam oldu ilk defa 10+3 te inanılmaz endişeliyim 😞😞😞
Hamileanneler_25 Songul1107 bende de oluyor karin ağrısı kasıklarm ağrıyor bazen sabah kalktigim da sağ ve sol kasıgm acımış şekilde uyanıyorum bi ağrı oluyor nedendir bilmem . 22 haftalgz
PoPe PoPe ağrı olması kanama olacağı anlamına gelmiyor benim hiç ağrımıyordu kanama oldu kanama sonrası ağrı basladı içinizi ferah tutun inşallah bsey olmayacak bebişlerimize 🤲🤲🤲🤲🤲
Canlar222 31 haftadayım 1 haftadır devamlı var gaz sancısı gibi mahvolduk doktor bir sürü ilaç yazdı mıde ıcın doktoruna danış verıyorlar ılac
Madameatalay Songul1107 inşallah olmaz sizinki de başka kötü şeyler getirmeyi aklınıza diye dedim. Bol su içerek atlattım şükür
Junemother Merhaba bende gece şiddetli karın ağrısıyla kalktım uzun sürdü bende endişelendim sonra geçti ama baya şiddetliydi adet olucak gibi hiç böyle bişe yaşayan var mı ? Kanama olmadı ama kötüydü daha çok yeni 5+3 düşme ihtimali var mı acaba Dr. Arıcam ama saat daha erken olduğu için burdan da yazmak istedim aynı şeyi yaşayan var mı diye 😞😞😞
Madameatalay Junemother ggeçmiş olsun öncelikle. Durum ne olursa olsun doktorunu arayıp bilgilendirmelisin. O duruma göre çağırıyor zaten
Mrvgk Junemother kanama olmadığı sürece sorun yok diyor doktorlar. Erken haftalarda adet sancısına benzer ağrılar sık sık oluyor biraz bekle geçecektir inşallah 🙏🏻🌼
Junemother Madameatalay Çok şükür bişey yok inşallah haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğiz herkesin bebeği sağlıklı olsun benimki de inşallah 🤲 teşekkür ederim cevabınız için 😊