Sevvalkeles79 Kizlar merhaba folkit asiti nasil iciosnuz yarimmi butunmu ac mi tokmu? Sizdede siskinlik yapiormu
Real Sevvalkeles79 kahvaltıdan iki saat sonra içiyordum.kimisinde bulanti yapıyor .bende yapmadı .çok önemli içilmeli.
ilknuryzc1 Sevvalkeles79 ben tüm içiyorum dr 12. Aya kadar devam dedi. İlk defa yarım sizde duydum neden acaba öyle dedi
KucukAnne538 Sevvalkeles79 Tok karnına bütün içiyorum yarim kullanan duymadım da görmedim de zaten zararı değil yararı var neden yarim anlayamadım. Şişkinliğe gelince evet kullanmaya başladığımdan beri davul gibi karnımm hatta bacaklarım ayaklarım bile şişmeye başladı 🙄😂😂
Sevvalkeles79 SuleDoruk banaA doktor yarim dedi kuzum sabah ac dedi bende neden yarim oldunu anlayamadm
surfermom Sevvalkeles79 merhaba, folbiol mu alıyorsunuz? Ben de ondan kullanıyordum, doktorum fazlası meme kanserine yol açtığı için yarım yarım almamı söylemişti. Bundan olabilir.
kitapkurdu Sevvalkeles79 doktorunuz yarım dediyse yarım için. Belki de farklı bir ilaçtır ağır olmasın diye yarım demiştir.
SuleDoruk Sevvalkeles79 bilmiyorum ki 😑 benim kullandığım sadecee folik değil. İçinde Omega, D vitamini, a vitamini vs bir sürü vitamin var
Zynpaltnds Sevvalkeles79 bazı folikasitlerin yüzdesi fazla olduğundan yarim diyorlarmış o yüzden olabilir canım geçen bi yerde okumuştum
firstbabyy Yemekten hemen sonra içmek daha faydalı diye biliyorum. Tüm içiyorum ben yarım ilk kez duydum. 3.aydan sonra içilmiyor. Ben dün bıraktım
Sevvalkeles79 firstbabyy bundan snra bende ole yapacagim yarim cok sacma geldi ama 15 gun ole kullandm butun aticm artk
Ummugulsum_44 firstbabyy merhaba ben tam 3. Ayımda doktora gitmiş olmiycam sanırım kendim bırakayım mı 3. Ayım dolunca
firstbabyy Nursnr1 ben 2 kutu kullandım doktorum 2 gün önce bırakabilirsin artık dedi. Vitaminlere başladık
Nursnr1 Ummugulsum_44 kız zaten sizinkinin içindede 3 aylık yok mu 90 tablet benımkı otomotık bıtcek zaten
firstbabyy Ummugulsum_44 bana doktorum bıraktırdı canım. Saglık ocagındaki ebenle görüş o seni yönlendirir
Ummugulsum_44 Nursnr1 evet geçen hesapladım 3. Ayımda ilaçta bitiyor ama bir tane içmeyi unytmuşum bir tane artacak sanırım sonra ne içicez yine belli süre bir ilaçmı olacak
firstbabyy Sevvalkeles79 bundan sonra 1 tane yut hergün bence. Ben hamile oldugumu biraz geç öğrenmiştim. 4 haftadan sonra başladım yutmaya tüm yuttum yarım değil
firstbabyy surfermom ben folica kullandım doktorum diğerleri agır olabilir demişti o yüzden folica verdi