7 aylık hamileyim ve canım okadar çok halı kokusu çekiyor ki resmen kokuyu yiyesim geliyor. Biraz demir eksikliğim varmış muhtemelemen ondan. Sizdede oldumu böyle durum
Halı kokusu😍
Halilar ve koltuklar igrenc kokuyor banada bendede demir eksikligi var ama nefret ediyorum kotu kokularindan
Hikayem3
Bende normalde nefret ederdim ama şuan nefret ettiğim kokular çok güzel geliyor🤔
Bende normalde nefret ederdim ama şuan nefret ettiğim kokular çok güzel geliyor🤔
@Aysenur_81 bana da bir ara çöp kokusu güzel geliyordu 🤪 açıp kokluyordum.
Aysenur_81 kireç çamur ve yağlı boya asermistim deli gibi sadece kirecin tadına bakabildim 😂😂
Aysenur_81 Normalde almiyorum koltuk kokusu felan ama hamilelikten koku hassasiyetim var o yuzden duyuyorum maalesef
Aysenur_81 ben de deli gibi yeşil sabun aşeriyorum 🤦♀️ Arada yalayıp tükürüyorum valla napıyım 😂
bende toprak kokusuna oldu . patatesi yıkayıp kokluyordum. sonra bu kahve telvesine geçti çılgın lar gibi kahve telvesi yiyorum
Kuzeyzeynep
Hahah yeşil sabunda değişikmiş🤣 bende utanmasam halıyı yalamak isticem heralde 🤦♀️🤦♀️
Hahah yeşil sabunda değişikmiş🤣 bende utanmasam halıyı yalamak isticem heralde 🤦♀️🤦♀️