Nehirkaya25 Fatoserin abartmadigin surece bisey olmaz nardan cok suyu dusuk yaptırıyor diye biliyorum. Bana da cok yeme dusuk yapar demislerdi internetten araştırmıştım ordan biliyorum
Meleyke97 Fatoserin yok ya canim bana doktorum ozellikle haftada en az 3defa yememi soyledi nar. Hatta haftada 2defada havuc elma pancar suyu icmemidededi. Ye sen afiyyetle😋😋
Aysegnl51 Arkadaşlar bi kac kez nar yemekle bi sey olmaz.Bazen.bi tane yedim bebeği düşürür müyüm diyenler oluyor yapmayın. Bir şeyler sık tekrarlanirsa zararli olabilir. Mesela bazen her gun cok süt icmekte zararli.narla ilgili su bilgi var rahim duvarını inceltirmis dolayisiyla düşük riskini artırıyormuş ama bu cok asiri yenirse. Bilginize.
Fatoserin yagmur_annesi evet bitki çaylarını söylediler birimden duymuştum aklımda kalmış bilenlere sorayım dedim 😊
Hasisinmelegi Birşey olmaz demeyin bizzat doktorlar diyor ilk üç ay yememeye çalışın diye düşüğe yol aciyormus evet ama aşırı yemekten bahsediyorum öyle bir iki nar degil. İçini ferah tut yani mümkün olduğunca yeme ilk zamanlarda.
Fatoserin Hasisinmelegi tamam canım bugün bi canım çekti bir kase ayıklanmış yedim ama bundan Sonra dikkat ederim umarım bişey olmaz
yagmur_annesi Hasisinmelegi yememeye çalışın demiyorlar siz yemeseniz bile ilk uc ay bebek zaten kendi kendine mucizevi bi sekilde gelisiyor tiksinmeden asermeden dolayi istahi kapananlar icim yiyemiyorsaniz ilk uc ay zorlamayin diyorlar
Bilge80 Fatoserin bende duymuştum 41. Haftadaydım açılmam olmuyordu hurma ve nar yemem gerektiğini söylemişlerdi açılmayı sağlıyormuş tabiki ne kadar doğru bilmiyorum . Ama bende su an 32. Haftadayım bugün bende dayanamayıp yedim
fts97 Nehirkaya25 Bizde 25+5 haftalığız ☺️ ilk defa denk geliyorum böyle. Doğumunuz ocağın kaçında dedi doktorunuz?
Nur_samet Fatoserin hergun yiyrm dojtrumdanda duymdm hatta ilk aserdigim şeydi 6 ay önce bnce saçmalık bir aydr yiyrdm doktorda gttm şükür elhamdülillah Rabbime bsy yok bebeğimin