Fatoserin Kızlar birinden nar yemenin düşük riski yarattığını duymuştum ama doktorum yememem gereken yiyecekler arasında narı hiç bir zaman söylemedi bugün dayanamadım ve yedim ama içimde biraz tedirginlik var 😔
canimoglum53 Fatoserin ohh iyi yapmissin sifa olsun size. Oyle birsey olamaz. Rabbimin verdigi nimetlerden faydalanmak lazim bol bol. Bunlar hurafe kuzum :)) Rabbim korusun hepimizi ve evlatlarimiz insallah.
Nuraslanklc Fatoserin 🙄banada kiraz demişlerdi de hiç takmadım yedim çok şükür birşey olduğu yok🤷🏻♀️Abartmadan ye canım ne olacak
Leylaaaaa Fatoserin benim de 1 ay önce canım istedi yedim şuan 21.haftadayiz bir sıkıntı yok. Hiç öyle bişey de duymadım.
Nehirkaya25 Fatoserin kac ayl8ksin canim dusuk tehlikesi ilk uc ay icin gecerli 3. Aydan sonra bisey olmuyo ben 25+5 haftaligim her hafta yiyorum bize bise olmadi icini ferah tut
fts97 Nehirkaya25 Bizde 25+5 haftalığız ☺️ ilk defa denk geliyorum böyle. Doğumunuz ocağın kaçında dedi doktorunuz?
Kardanadam05072013 Fatoserin bnde her akşam nar yiyorum canım smdı de yedım hatta😊bu hafta sordum doktoruma zararı yok ama aşırıya kaçma sekeri yukseltir şekerli oldugu için dedı yiyebilirsin sorun yok
Nehirkaya25 Fatoserin abartmadigin surece bisey olmaz nardan cok suyu dusuk yaptırıyor diye biliyorum. Bana da cok yeme dusuk yapar demislerdi internetten araştırmıştım ordan biliyorum
Mrymgl Arkadaşlar duauk tehlikesi olanlar için nar sakıncalı ebe söylemişti bana da serklaj yapıldı nar kasılmaları arttırdığı için yemenin zararlı olabileceğini söylemişti dikkatli olmakta yarar var bence