Eceyavuz Burcumunannesi sende yine açılma var bende o da yok 😵 41 42 yi görecekmişim gibime geliyor sabahtan beri adet sancısı gibi ağrım var
Bukrem62 38+3 uz dün doğacak sandim oyle sancilandim ki😅 ama bugün hic sanci agri yok normal dogum olacak cati muayenesi yapıldı beklemedeyiz
kyr9324 Bende yarın 38 haftaya giriyorum.3500 kg bebişimin kilosu.Dün çatı muaynesi oldum dıştan 3-4 cm açıklık var ama bu bizi yanıltmasın içten hiç yok ve bebek kanala inmemiş bol bol yürü dedi doktor ve cinsel yakınlaşma olsun dedi.Bende anlamadım dış açıklık ne oluyor ?
lalbrk 38+0 bebek ters. Dönmedi maalesef. 3 gün önceki muayenede 2800 demişti kilosuna. Cuma için sezaryen günü verdi ama Perşembe gün ki nst sonucuna göre haftaya Pazartesi’ye de kalabilir. Öyle muallakta bekliyoruz bakalım biz de
Burcumunannesi Essdmr hurma yiyorum plates le oyalaniyorum ben bıktım gelecekse gelsin suniyede razıyım artık
Cavdan_94 38 +1 belimde ağrı var nst de sancı da cıkıyor catı muayenesi yapılmadı ama doktor bana yatış verdi kontrol amaçlı ama ben yatmadım yüksek tansiyon ve. İdrar da protein fazlalığı var ilaç kullanıyorum yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı ☺️