Semraca Kızlar 17 ekimde doğum yaptım ilk emzirme dışında diğerleri hep artarak ağrıyla geçti bugün daha 3. Gün emziremiyorum artık acıdan ağlıyorum lansolin ve hametan kullanıyorum bir işe yaramıyor. Ağrıyı dindirecek öneriniz var mı lütfen yardımcı olun 🙏
Asd92 Semraca canım kudret narı yağı bir kere sürünce iyileşmiş burada arkadaşım demişti. O da yakınlarda doğum yapmştı onu sürünce geçti bir kez kullanmama rağmen dedi. Danış doktoruna yınede
Sedanurbet Semraca soğanı ortadan ikiye bölüp birini bir göğsüne diğerini diğer göğsüne koyup sar bebeğin emmedigi zamanlarda çok etkili diyorlar zaten çiğ soğan çok önemli bir doğal antibiyotik inşallah geçer hemen denemeye başla soğanları aldıktan sonra güzelce yıka bebek kokudan rahatsız olabilir ıyi sonuç alırsan banada haber ver merak ederim 😊
Fatos0277 Semraca canım ya çok geçmiş olsun gerçekten o kremler bi işe yaramıyor göğüsünü sık ve oo sütü etrafına sür oo daha çok faydalı
begumseker Biyerde bildiğimiz lahanayı memeye kapatınca iyileştirme özelliği olduğunu okumuştum. Şifanın nereden geleceği bilinmez. Bide ayvanın çekirdeğinden bişeyler yapılıyormuş jel gibi onu sürüyorlarmış. Kimileri de tek iyileştiren anne sütü diyor kendi sütünüzü de sürmeyi deneyebilirsiniz.
Semraca begumseker ayva ve lahana alacağım yarın sütü denedim olmuyor acıya dayanamıyorum şimdi makinada sağıyorum yavrum aç kalacak yoksa
Semraca Akademisyenanne gümüş kapak yorumlarını okudum ama gerçekten alıp kullanan bir kişi bulamadım işe yarayacağını bilsem hemen alacağım e bebekte 190 liraymış
Akademisyenanne Semraca benim cok samimi oldugum bir arkadasim aldi. Gercekten cok faydasini gordu. Doguma yakin meme ucuna krem kullaniyordu. Dogum itibariyle kapak kullandi. Ne yarasi ne acisi olmadi hic. Tereddutsuz alacagim ben de.
N3F3RT4RI Semraca Ben gümüş kapak kullandım, silvernurse marka aldım, çok işime yaradı. Kullanmaya başladığımın ertesi günü acım azalmıştı, nerdeyse 3,5 aylık olacak bebeğim hala da kullanıyorum.
zzeeyy Semraca arkadasım ikinci bebeğini dünyaya getirdi krem ve şiddetle gümüş kapak önerdi..ben alacağım sonuçta iki gebelik geçirdi tavsiyelerini ciddiye alıyorum..
Semraca Asd92 bunu ilk defa duydum yarın ne dediyseniz uygulayacağım o kadar çaresizim ki kızımı aç bırakmak mamaya yönelmesine izin vermek istemiyorum hem de kendi rahatım için
Semraca Akademisyenanne ben de yarın alırım e bebektn kargo indirim VS bekleyecek vaktim yok hemen iyileşsin başka bir şey istemiyorum.
Semraca Eflatun çok sevindim siteleri deki yorumlar satış amaçlı olabilir diye güveneniyordum bu kadar net söylüyorsanız alacağım
ylzzz Semraca yağı değil de kendisi işe yarar doğru Osmanlı onu kılıç yarasında kullanıyor. Bende mide ve hemoroid için kullandım mucizevi bişey yara iyileştirmede.ben dondurucuya tazesini atıyorum. İyi ki aklına geldi arkadaşın benim doğumuma var daha ama bende korkudan göğüs kremleri aldım bile kudret narı varken hiç birine gerek olacağını sanmıyorum
Semraca Fatos0277 onu da bugün yaptım bir gram azalma yok süre belki kısadiye etki etmedi ama inan emziremiyorum kaşıntı başladı şimdi de aşırı yanıyor kremler boş zaten yıkayıp zeytinyağı sürmüştüm kaşınmaya başladı alakası var mı yok mu bilmiyorum denk gelmişte olabilir tabi
Akademisyenanne Semraca hic kremlerle falan ugrasmayin. Zaten lansinoh falan oyle super etkili kremler degil. Gecmis olsun.