Aliyahyaannesi Berenaysed herşeyimiz hazır bi besigimiz kurulacak. Nisan 18 bizimde ama ne zmn gelmek ister paşam bilmiyorum🙈😂😍
Hsrt42 Berenaysed 28 Nisan :* Herşey alındı sadece benim icin hastane esyalarım eksik onlarıda yarın alacam ve artık bebişim tek eksik kalıyor
Berenaysed Guloo68 merination Elyesa Benhepbeklerim elvann TubaYamurByskn Aysefatma Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bende eksik çok daha kıyafetlerini yıkamadım bana erken diyorlar 😅
Benhepbeklerim 3.çocuk olduğu için sanırım yerim de saydım İnşallah haftasonu hepsini bir kalemde hazır edeceğiz.
TubaYamurByskn 4 Nisan inşallah oğluşumu alıcam kucağıma 😍🙏🏻 Herşeyi tamam bir beşiğimiz oda bu hafta içinde geliyor birde kızım var oda heyecanlı 😍😍
Tgb Berenaysed erkenmi gız benim başımı yediler 🤣🤣daha ne duruyon hastane çantanı hazırla diye benimde 2. Bebegim ya anca sallandım biraz ama bizde hazırladık herşeyi sadece bir kargo işimiz var o da geldımi tamamdır 😃😃doguma 8 nisan diyorlar bakalım 💕
Snamp Berenaysed benimde bi çok şey eksik 30 nisan da doğacak ama sadece kıyafetlerini yıkayıp ütüledim bide beşiği hazır başka alınacak çok şey var
mlssrn Herşey tamam hastane odası süslemek İçin bi kaç parça bişey eksik o kadar😀💪🏼🙏🏻 doğumum belli değil,en geç 13 nisan olabilir 😁
Tgctgcsygl Berenaysed Herşey tamam benim bi kaç eksiğim var onu da hallettim mi tamamdır bir oğlum eksik kalıyor 🤗👶🏻
Svcnn Berenaysed 33+1 de erkn dogum sebebyle hastaneye yats yapildi.bgun daha yeni taburcu oldm evde hc kalkmadan yatyorm 33+4 oldk.bgun nisan annesi olacakken martta basma bu geldi😯
Svcnn Aysefatma hayr dogum sancilarmi durdurdlar 4 cm aciklgim var suan sancilarm drduldu evde ilaclara devam lavbo dsnda ayaga bile kalkamyrm heran dogm sancilarim olabilr