ZmrtDilaa Mrwclkgl Ben Bir buçuk aydır gitmiyorum yani daha doğrusu ayda bir Tam Rand Aldık Doktor hastalanmış Ağrı bi şekilde pazartesine verdiler Rand en son 1100 düüü Bakalım o zaman net var pazartesi alıcam 3 kişi çok faydasınıııı görmüşler
Deletedmom6 ZmrtDilaa Bende var ama hiç araştırmadım hamileliktede kullanılırmı diye ama yine kullanmadan önce bi doktoruma sorayım
Fdle Senemunlu günde kaç tane iciyorsun sen canım ben ocean plus kullanıyorum günde 1 tane içiyorum bazı yerlerde 2 diye okumuştum da
Deletedmom6 ZmrtDilaa Bende aslında istemiyorum ama kendi yediklerime dikkat edip sağlıklı kilo almasını da isterim burda çok gördüm iri bebek olup sorun yaşayanları
Hem25 ZmrtDilaa 6. Aydan beri iciyordum , aynı zamanda herseyi yiyip ictim eger varsa nasip olmuyor 37+2deyim gelismiyo diye haftaya alıcaz yani ne yapsan bos oluyor bazen
Melikemr Mrwclkgl nesquik toz süt ile mi karıştırıp içiyosun yoksa nesquik süt hazır mı alıyosun fark eder mi canım
ZmrtDilaa Melikemr Onuda duydum sütle karıştırıpppp gece muz o mega üç fındık ceviz badem üzüm pekmezi bunlarıdaaa yapmaya çalışıyorum bende
Cancan60 Melikemr işinize karışmak gibi olmasın ama bebek kilo alacak diye böyle sağlıksız şeyleri tüketmeyin bence 🙊
Demirleblebi ZmrtDilaa iyide omega 3 zaten hamilelikte hemen hemen hepimizin kullandığı bir takviye. Bana doktorum 12. Haftada başlatmıştı😂