Pnrbtr Momof2child evet canım ben de 4 gün kala yaptım erken testti hemde çıkmadı. Yumurtlaman ne zamandı?
NurEto Pnrbtr ayyy şimd gördüm gözün aydın olsun canm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş rabbim 🤲 darısı bizlere
Ysmandriuta Selam adetim 7 gün gecikti bende idrar testi yaptım silik çıktı sonra aynı gün içinde kan testi yaptım 0.100 çıktı bu konuda bilgisi olan var mı?
NurEto Ysmandriuta negatif değer canm ama burda Bi post görmüştüm Bi kaç gün sonra arttığını söylemiş geç döllenme olmuş onda inş seninde öyledir
Momof2child NurEto hayir canim ya bekliyoruz olur elbet Allahin izniyle sende varmi INSALLAH IYI HABER
Sultanylmz Kızlar bende bisey sorucam 2 gün önce kan verdim sonucum 565 cıktı adetim 8 gün geçti sizce kaç haftalık doktor çarşamba günü çağırdı
Sultanylmz Ako123 ya ona gore 5 haftalık filan ama kese görünmedi ki benim tahminim 3 yada 4 hafta ama sizlere sormak istedim
Pnrbtr Ako123 değer yazıyor. 5’yen büyükse pozitif. Tabi bu değerin 2 günde 1, 2 katına çıkmıi olması gerek