Pnrbtr Momof2child Semiha89 Mstfaslhn1234 Mrvm005 Diloselos egecandeniz Kızlar sonucum çıktı. 17,47. 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı. Demek ki daha yeni. Dilerim güzel artar değerim ve sağlıkla alırım kucağıma bu sefer yavrumu. Allahım herkese nasip etsin.
Momof2child Pnrbtr ay NE GUZEL MASALLAH BU AY NE GUZEL HABERLER ALDIK BOYLE DARISI BIZE INSALLAH ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA AL INSALLAH
Pnrbtr Momof2child amin canımm. Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirsin bu sevincimi. Ve çok kalpten söylüyorum ki, Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Ladygirl Pnrbtr benim göğüslerim aşırı acıyor kasıklarım dolu Adetimi bekliyorum yarını yani test yapmıcam
Pnrbtr mbusra06 ben 2 gün önce erken gebelik testinden yaptım (adetime 3 gün vardı) çıkmadı bişe. Bugün de evde normal test buldum yapim dedim çoook silik çizgi çıktı. Kan verdim hemen. 17 çıktı.
mbusra06 Pnrbtr inşallah canım bende dün test yaptım 2. Çizgiyi gördüm belirtide var bakalım kanda belli olacak hersey 🙏
mbusra06 Momof2child biraz daha bekle canım hiç belli olmuyo bak arkadaş 3 gün kala yapmış cikmamis bugün yapmış hamile 😊
Pnrbtr Momof2child evet canım ben de 4 gün kala yaptım erken testti hemde çıkmadı. Yumurtlaman ne zamandı?