Pinart denizadaalpp aynen öyle kaçgündür bunu düşünüyorum, kaç aydır aynı kişiye gidiyoruz alıştım da ama özel de dünya para
kusyurek denizadaalpp bi saat mesafe ama inşallah yetişilir. Çünkü Körfezden çok daha iyi Sevgi Hastanesi fiyat açısından. Körfez ilçede tekiz diye dünya para istiyo maalesef
Pinart Birde her doktor da belli bir aydan sonra seni kabul etmiyormuş. Başından beri buraya gelmediğin için
Pinart Ben randevu alamadım daha aldığımda soracam kendisine. Buradan yazarım ama randevusu olan arkadaşlar da birşey öğrenirseniz yada kendisine sorarsanız buradan yazalım 👍🏻😊
Sedef123_ denizadaalpp siz gittiniz sanırım. Kaç kere göründünüz kendisine? Körfez hastanesine gitmek istemiyorum alternatif te yok edremitte kimi önerirsiniz?
denizadaalpp Sedef123_ kerim beyle onur bey gecici goreve gdnce mecbur gttm . ben cinsiyt ogrencktm dediki bna bn anlamam cinsiytten fln makina yetersz dedi. ayrica kilomla dalga gecti. cogu tanidkta gtti ozmn onlarada oyle yapms gitsen ztn anlarsn tek seferde..
Cyln1010 denizadaalpp beraber mi? Ben ayrı açacaklar sanıyordum benim salı günü randevum var yılbasından önce gideceği kesinse başka doktor bakacağım çünkü özelde doğum çok pahalı