Mutlu_E Bu sancıdan vs dolayı hastaneye 2. Yatışımız. 31+6 ikiz gebeyim evde sancı hissedince doktoruma yazdım hemen geldim sancılarım nst de 100’u buldu bazen geçti doktor doğum sancısı bu dedi ama durdurmaya çalışıcaz dedi bu 2. Kez durdurmaya çalışmaları inşallah doğum olmaz da durdurabiliriz dedi doktorum. Çok korkuyorum erken doğum yapmaktan hepinizden Allah rızası için dua istiyorum ne olursunuz çok çaresizim karnımda nst kolumda serum parmağımda nabız ölçme aleti altımda sonda takılı saatlerdir böyleyiz serumlara rağmen nst de sancım çıkıyor. Bakalım doktorumuz sabah ne diyecek ? Varmı 31-32 haftalarda doğum yapan arkadaşlar ?
Sghslove Mutlu_E canım Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin zamanını bekler ve sağ salim dünyaya gelir ama bir arkadaşımız bugün post açmıştı 31 haftalık Doğum yapmış 12 gündür bebişi küvezdeymiş ama Allah’ın izniyle Pazartesi çıkacakmış. Belki umut olur sana. Bebeğin iyi ve sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻
Guguk Mutlu_E canım lütfen endişelenme çok daha erken haftalarda Doğum yapan bir sürü arkadaş var burda 24-28 bir sürü kişi var. Hiç Bir şey olmaz Allah’ın izniyle kalbini ferah tut çok aşırı erken değil
Elfgncr Mutlu_E 32 haftalık ikiz gebelik benimde 2 gün önce kasılma şikayetiyle bende gittim şuanlık bir durum çıkmadı erken dogum riski var denildi umarım zamanınu beklerler allah yardımcınız olsun bütün dualarım sizinle 🙏🙏
Tuba-Sahra Mutlu_E Merhaba insallah dayanir bebisleriniz ben 31+4 te dogum yaptım 41 gunnkuvez yolu bekledim ancak bizim baya sikinti yasadik suan cok sukur düz 9 kro 11 aylik oldu bilinen bi sikintimiz yok yasitlarimizi bile yakaladik Normalde guzel bi hafta bi sikintisi yoksa en fazla 15 gun kuvezde kaliyorlar rabbim yardimciniz olsun bol bol dua edin stres yapmayin insalalh
Mutlu_E Ayrıyetten doğum olur diye herşey herkes hazırlıklı akşam saat 7den beri karnım aç sezeryan olursam diye su bile vermiyorlar 😞😞
Mutlu_E Sghslove Allah razı olsun canım, evet o posttu gördüm o bayana yazdım da, İnşAllah doğarsa da bebeklerim çok kalmazlar küvezde 😔 peki şeyi merak ediyorum bi bilgin varmı canım mesela bebeklerin ciğeri gelişmiş olursa yinede küveze koyuyorlar mı ?
Canlar222 Ay beynimde 31 haftadayım ikiz karnımda sertleşme oluyor devamlı hafifte kaşıklarıma sancı vuruyor. Bende gitseniz doktora sizin nasıldı acaba
Mutlu_E Canlar222 gaz sıkışması gibi sancı oldu böyle kasıklarım ağrıdı daha sonra bebekler sürekli toplanıyordu karnımın bi sağı bi soğu semsert sanki taş kesiliyordu ayrıca sertleşen tarafa asla ve asla yatamıyordum işte bi geldim ki sancılarım 100ü geçiyor bile, şuan 40lara indi ama bilmiyorum bakalım
Sghslove Mutlu_E erken doğarsa her ihtimale karşı koyuyorlar ve ciğer öyle kolay gelişmiyor diye biliyorum ama ciğer geliştirici iğne yapabilirler sana belki sordun mu doktoruna? 36 haftalık Doğum yapan arkadaşımın da bebeği küvezde kaldı 2 hafta kadar ama şimdi sapasağlam ve tosun gibi kilo aldı gelişimi fazla iyi. Biliyorum evine bebeklerinle gitmek istiyorsun ama artık riskli zamanı atlatmışlar Allah’ın izniyle doğsalar da iyi olurlar. Dualarım seninle
Ayserkan Mutlu_E benim tanıdığım 33 haftalık doğum yaptı cigerleri iyiydi diye sadece 2 saat gözetim altında kuvozde kaldı sonra annesine verdiler beraber evlerine gittiler. Inşallah sizin de sağlıklı bi şekilde alır gidersiniz evinize
Mutlu_E Sghslove Allah razı olsun canım 15 gün önce hastanede ben yine yattım o zaman 2 doz ciğer geliştirici vurdular bugün yatışım yapıldı yine vurdular, sabah tekrar vurucaz dediler
Mutlu_E Sghslove en azından daha iyi oluyor erken doğmuş oluyor ama 32 haftaya göre daha iyi olmuş oluyor 34-35 hafta oluğu zaman genelde risk olmuyor
Sghslove Mutlu_E heh iyi bari korkma o zaman annesi duyduğuma göre o iğneler de bebeği toparlamakta çok etkili
Sghslove Mutlu_E anladım canım bende de enfeksiyondan dolayı erken Doğum riski var dediler ilaç kullanıyorum idrar kültürü verip duruyorum Allah yardımcımız olsun bebeklerimiz sağ salim doğup büyürler inşallah son haftalar hem güzel hem zor.
Mutlu_E Elfgncr Allah razı olsun canım Allah senin de yardımcın olsun inşAllah sağsalim alırız kucağımıza