Nurkemal bende ortalama 20.haftama kadar günde3-4 tane içiyordum. Doktorum strese giriceksen hemen bırakamicaksan tamam günde 3-4 tane iç dedi. Sonrasında 20. Haftada farklı bir doktor Perinatoloğa gittik. Bebeklerim üçüz. Birinin kordonunun kan akışı yavaş dedi. Sen sigara mı içiyorsun dedi. Evet doktorum müsade etmişti vs diye anlattım. Perinatolog beyefendi deliye döndü. “Aferin sana içmeye devam et bebeklerini daha rahat öldürürsün. Bunlar da doktor olmuş bilmem ne” nasıl çıldırdı anlatamam. Ben tabi ağlamaya başladım. Olsun biri ölse de ikisi sağlam dedi. Ben artık sinir krizi geçirirken doktora sen ne anlatıyorsun derken eşim beni oradan çıkardı. O gün bugündür 29 haftalık olduk, içmedim. Geçen gün özledim mi acaba diye merak ettim yaktım kimse görmeden, asla özlememişim. Ki asla aklıma gelmezdi bırakabilceğim. Hamile kalmadan önce günde bir paket içiyordum çünkü. Sonra korkumdan bıraktım işte. Darısı başınıza. Ama korkudan olmasın, benim o gün yaşadıklarımı kimse yaşamasın. Adam resmen psikolojimi alt üst etti.