Naz555 YaseminAtmaca ben 8. Haftamdaym fakat ınanılmaz bi agrı oluyor sol kalcamda ne yürüyebiliyorum nede yatabiliyorum çok erken başladı benim agrılarım 🙁
Elizanmerve Bendede oluyor maalesef bu ağrı ve haftalardır 😯😯 26 haftalığım sağ kalçam bacağım kuyruk sokumum çok ağrıyor hergün eşim krem sürüyor ama fayda etmiyor 😓😓
Aysealty MrTGcE @Vldnrdnc kızlar biraz önce fizik tedaviye gttim bi tane krem verdi hiç bi tedavi uygulayamıyorlar malesef 2-3gün daha yat olmazsa emara alırız dedi ama emar cektirmek istemiyorm kesinlikle.verdigi kremin içerigine baktım hamileligin son 3ayı kullanılması kesinlikle önerilmez yazıyor onuda kullanmadım eşim kantaron yagıyla ovup üzerine vicks sürüyor sonra sıcak tutuyorm inş geçer😔
Aysealty MrTGcE benimde öyle cnm 1dk da gürüdügüm mesafeyi 15dk da gittim bugün resmen evden arabaya giderken.adım attıkca bıcaklar saplanıyor sanki😔
suraa60 27 haftalık oldum 5 6 gündür bende yaşıyorum sadece yatınca geciyor doktorum pilates yap dedi 2 gündür yapiyorum suan faydası yok bugun temizlik yaptimm mahfetti beni agladimm agrısina 🙁