Eceveannesi Kızlar 22 hftamdyim çok fena sırtım belim kopucak gibi agrio 2 günde biraz cam.kapi sildim perde yıkadım ama onları yapmasamda agrio sırtım sizdede varmi aynı sikaytler kizlarr
Adanur Eceveannesi 23 haftam bitcek nerdeyse 1aydır bendede war hem sırt hem bel dün doktorumada söledim fiZik tedawi doktorunun bakmasını istedi. İnsan tedirgin oluyor hamilelikte karşılaştığı herşeyde maalesef 😔
Brnsl Eceveannesi benim de o haftalarda cok bel ağrım oluyordu yatınca kalkamıyordum dönemiyordum bir sağa sola. Sonrasında geçti 30 haftalığız şu an ayakta durunca biraz ağrıyor artık.
Eceveannesi Nefesimmm sahada artar cnm ilerledikçe nerrrrrrde geçecek kilolar alindikca zor cnm kopup belim suan
Mrv43 22 haftalığız bizde canm bndede çok var yatınca belimi kalçalarımı kaldıramıom resmen.Kuyruk kemiğim çok ağrıyo çok ayakta kalınca oluyo bnm genelde bide vucut genişliyo ya ondan herhalde
Mehtap987577 5 hafta 3 günlük ve hergün ağrıyor gram Ağrıda azalma yok aksine artıyor bide kasık ağrısıda cabası ne zaman geçecek bu ağrı
Elmas24 Mrb arkadaslar bnm 3 gundur sancılarım bugun de sırtt agrım cok var 27 haftalıgım bu hafta bnı iyice yordu sancılar agrılar zor durum ya ☹️
Elmas24 Dun doktora gittim sancılarım ıcın nobetcı doktor vardı yalancı sancıların baslamıs dedi normal dedi bugun de sıddetlı sırt agrım var kemiklerim kırılmıs gbı ne ayakta dursam gecıyo ne de yatınca gecmıyorr