TubaTuana PembeLia ewett atatürk okulunun orda evim 😊 ne güzel aynı mahalledeymişiz yakınmışız haftalarımızda yakın sanırım 😊
Beyzalpay HaticeKutlu bende merzifondayim canim corum ozel elitpark mustafa uzuna gidiyorum tavsiyeler ve arastirmalar sonucu gittim cok ama cok memnunm internetten doktor icin yapilan yorumlari okuyabilirsin 😊😊
TubaTuana PembeLia biz de 22 haftayı 1 gün geçtik 🤗 görüşmek isterim ama bunu nasıl yaparız bilmiyorum 😊
Smyra @Begumerva maşallah bizde 23+3 üz 😊 Doğum nasıl olacak belli mi vakit yaklaştıkça endişeniyor insan 🤔
Begumerva Smyra benim 3.olucak nasip olursa ilk ikisi norrmal dogum buda oyle olur insalh 😊endislenmene gerek yok rabbim yolunu verio hayirls ile kucagina alirsin insallh😉
Hanifeee TubaTuana merhaba bende Merzifon devlet hastanesınde server beye gidiyorum siz neden devlet hastanesini secmediniz acaba ?
Zeliha66 Smyra merhaba dogum yaptınız mı? Bende sabri beye gidiyorum dogumum sezeryan olacak siz memnun kaldınız mı hastaneden faln?
Emine05 Arkadaslr ben amasyaliyim corumda dogum yapmak istyrm ozel hastnesinde bunun icin bana bilgi vercek arkds varmi lutfen dogumu orda dusuyrm
Emine05 Arkadaslr ben amasyaliyim corumda dogum yapmak istyrm ozel hastnesinde bunun icin bana bilgi vercek arkds varmi lutfen dogumu orda dusuyrm