Arkadaslad çatı muayenem vardı cok guzel gecti hic acimadi cok rahattim yalniz normal doğuma yapım musait değilmiş bebegin kafasinin cikacagi yer cok darmis kemik varmis önünde eger denersek bebegin başı sıkışır riske girer dedi doktorum çok üzüldüm dokuz ay boyunca burda normal dogum hikayeleri okudum aklimdan sezeryani hiç geçirmedim bile ama on gün sonra sezeryan oluyorum 😖😖😖
    yagmur_annesi benim kuzenim ilk dogumunda sirf doktor size dedigi gibi catin dar bebegi vakumla cekmek zorunda kaliriz diye korkuttugu icin sezeryan oldu ikinci hamileliginde ssvd yapan bir doktora muayene oldu ve ilk dogumunda seni kandirmislar dems doktor ikinci dogumu normal yapti eger isterseniz 2. Bir doktora gozukun derim ben ama eger doktorunuza cok guveniyorsaniz orasi ayri tabi. Onemli olan sizin ve bebegin sagligi. Her iki dogum seklide biz hamileler icin sonucta.
      yagmur_annesi üzülmeyin bence hakkınızda bu hayırlıymış ve bebeğiniz nasıl sağlıklı doğacagı önemli
      Sezeryan normal doğuma bakmayın önce sağlık
      Real sadece ozel diye genellememek lazim bazi doktorlar paraya cok duskun ve Allah korkulari eksik. Yoksa bende ozele gidiyorum 2.5 yillik doktorum ama bir kere bile birseyi para icin yaptigini hissetmedim.
        Ben de hep devlete gittim devlette çatı muayenesi yapılmıyo dediler artık çatım dar mı müsait mi bilmeden bekliyoruz 37 + 1 im. İnşallah hayırlısı sağlıklısı olsun hakkımızda
          kusyurek sen söyle bakin diye çünkü o sanciyi cekip doguramayan sonra sezeryana alinanlar var iki aci cekmezsiniz en azindan sizinde catiniz uygun degilse
          • Slz bunu yanıtladı.
            Niye uzuluyorsunuz ki? O da bir dogum sekli ucunda evladiniza saglikla kavusmak var. Acisi icin diyosaniz. Arkadasim sezaryen sonrasi ayni hafta ayaklandi annemi hatirliyorum kardesimde normal dogum yapmis 25 dikisle yatmis 1 ay kati yemesi yasakti.
            Bunun gibi binlerce hikaye var Allah hayırlı dogumlar versin herkesin hikayesi bambaska hic uzulmeyin💟
              Bana da doktorum mumkun degil bebegin kafasi cok buyuk normal olamazsin demisti. Sonra baska bi doktora gorundum ve ilk dedigi sey normal doguma engel bi durumun yok dedi.mutlaka farkli bi doktora görün ama doktorum boyle boyle dedi deme
                duyguyilmaz amin sezeryanin sonrasi cok sancili oluyo etrafimda bircok sezeryan yapmış anne gördüğüm icin cok etkilendim korkuyorum 😖