Sevo9090 Umut01 10.haftaya kadar kullandim canim. Diger igne ve kan sulandiricilari da 12.haftaya kadar kullandim.
Umut01 Cansuyildirim bende 4 haftalik gebeyim vajinal jel ve estrofem kullanıyorum bazı yerlerde estrofem gebelik oluştugu zaman bırakılmalı diyo
Cansuyildirim Umut01 Bende 5hafta5günlüğüm canım. Estrofem,jel,pruluton,oksapar kullanıyorum. Yeter ki sıkı sıkı tutunsunlar ben kullanmaya razıyım. Bugün malesef sancım var yarın kontrole gidicem çok korkuyorum düşük falandır diye.
Ay_tuba Cansuyildirim korkma cnm Allahın izniyle bişey olmaz bende tüp bebekle hamile kaldım 6 aylik olduk allahın izniyle bol bol dua et dinlen ğüzel şeyler düşün Ayakta kalma allahın izniyle küçağina salıklı siatli alırsın işallah cnm sütünü yoğurtunu herğün tüket maydonoz ve naneden uzak dur
Cagla22 Cansuyildirim cnm sancın var diye tedirgin olma psikolojide çok etkiliyor . Zaten o tutunma agrısıyla adet ağrısı sancı birbirine çok benziyor
Hzr_7714 Estrofemi 8. Haftada Prolutan 7. Haftada. Oksapar ve corasprin 6. Haftada. Crinone jel 14-15gibi. Progesteron igne 10. Folbiol 14. Progestan hap devam ediyor 19haftadayiz. Baska kaldimi ilac aklima gelmedi suan 😄
Bayanpanik Umut01 ilk kan testinizi transferin kacinci gunu yapmıştınız ve kaç çıkmıştı? Benim de transfer tarihi 2 ekim transferin 12.gunu 113 cikmisti